Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakitti

Prosze o pomoc z kalendarzykiem

Polecane posty

Gość kasiakitti

czy ktos moze mi wytlumaczyc dokladnie jak wyglada cykl, kiedy jest najwieksza mozliwosc zajscia w ciaze, a kiedy nie mozna zajsc, kiedy mierzyc temperature i jaka kiedy powinna byc. i napawde prosze nie obrazajcie mnie, bo mnie to nie rusza, a kobietki ktore znaja sie na tym serdecznie prosze o pomoc

Gość kasiakitti
prosze was, moze jakos w skrocie mi opowiecie to wszystko, takim normalnym jezykiem a nie ksiazkowym, dopiero odstawilam tabletki anty, czy toma jakis wplyw?

Gość sabcia74
Wszystko zależy jaki długi masz cykl, czyli liczysz od pierwszego dnia okresu do ostatniego przed pierwszym kolejnego. Ja zawsze uwazam że dni płodne są od 9-16 dnia cyklu i w tym czasie lepiej uwazac, a tak dokładniej to od 13-16.

Gość kasiakitti
mam 28 dniowe w takim razie, z dokladnoscia co do godziny:) ale bralam tabletki wiec to nic dziwnego:) czy przez tabletki ta metoda moze nie dzalac?

Gość sabcia74
Więc dni płodne masz od 14 dnia, liczy się zawsze wstecz 14 dni od zakonczonej miesiączki. Jeśli chodzi o tabletki anty to moze to miec troche inny obraz. Poszukaj w necie o antykoncepcji :)