Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalla

Jakich ludzi nie lubicie?

Polecane posty

Gość Kamila XXX
Ja nie lubie brudasow, chamow, falszywcow i cwaniaczkow

Gość Najbardziej nie lubię
jak ktoś kłamie

Gość Czyli wiekszosc nie lubi klamc
-zuchow.

Gość To teraz zamiennmy
ten temat na : jakich ludzi lubicie ????

Gość jak to jakich
szczerych przede wszystkim!!! ;)

Gość hahhhhahhhhhhhaaaa
niektore wpisy dobre sobie ;)

Gość nielubiąca ludzi
ja nie lubię bajkopisarzy i takich co sie chwalą a gówno mają, co sie podniecają byle czym i cieszą z byle gówna, nie lubię ludzi bez poczucia humoru a takich jest mnóstwoi

Gość ebiedronkaaa
nie lubie "ciapkow" bo to brudasy i cigle ciapia

hipokrytów. ludzi którzy wpieprzają się w moje życie i w dodatku wiedzą lepiej co jest dla mnie dobre. kłamców. ludzi nie potrafiących zaakceptować poglądów innych niż własne. nie daj boże jeśli ktoś ma zupełnie przeciwstawne poglądy. ponadto wkurwiają mnie męskie cipy i frustraci. "internetowi ruchacze" którzy tak lubują się w stwierdzeniu "kobieta daje dupy, puszcza się"

Gość nielubiąca ludzi
"Czyli wiekszosc nie lubi klamc -zuchow" a najlepsze jest to że większość sama kłamie, ja jestem wyczulona na takich, moja współlokatorka też chrzaniła że nie lubi jak ktoś kłąmie a sama jest zakłamana w dodatku lubi tworzyć bajeczki, także hipokryci są na pierwszym miejscu jak widać!

głupich spóznialskich przeciągających cos zapominalskich notorycznie nie lubie zle upudrowanych kobiet nie lubie zle ubranych kobiet że aż kole w oczy głupich panienek facetów którzy myslą że są zajebiści w rzeczywistości są beznadziejni kłamliwych zdradzających żony i męzów umoralniających , wszechwiedzących noszących tyłek wyzej głowy udających kogośkim nie są puszczalskich blachar dwulicowych facetów w rurkach

Gość wlasnie do ch
smaruję twarz kupą wmawiając innym że to czekolada

Gość ja nie lubię nikogo
zawsze chodze własną drogą i jest mi z tym dobrze

Gość hbdvk lm,.
nie lubie ludzi na kafe wiekszosc to pozerzy i zaklamani az do szpiku kosci

Gość ale tylko na kafe
większość w rzeczywistości jest taka, zakłamanie i dwulicowość to domena większości polaków, to pewnie dlatego teraz "jesteśmy bogatsi i piękniejsi"

Gość rj490j03j43
ja nie lubie IGNORANCJI

Gość lalalla
Dodajmy jeszcze do listy złośliwców, psycholi, nieprzystosowanych społecznie, wiecznie jojczących na swój los i niezadowolonych z całego świata oraz osób spiskujacych za naszymi plecami i obgadujacych wszystkich.

Gość nie lubie ludzi z kafe typu ty
wymienionych na 1 stronie. tacy sa najgorsi. a ze z ich glowa cos nie tak, to nie nasza wina. niech tu nie pisza - najlepiej by bylo dla innych.

Gość lalalla
Nadzieja8 :O

Gość *centurion
ta wymieniona udziela się w temacie "kochanki"...:D pasożyt jeden..:P boże gdybym miał do czynienia z takim babskiem to bym zwariował...:D zobaczcie sami jej posty...:D

Gość kelner :)
polać ci chłopie :)

Gość NoMeGusta49
Ja nienawidzę ludzi, którzy na mnie gadają i się ze mnie śmieją, choć nawet mnie nie znają, a wydaje im się, że mnie znają. Nie lubię, kiedy wierzą we wszystkie nieprawdziwe plotki na mój temat i kiedy sami je rozpowiadają. Nie cierpię ludzi, którzy obrażają mnie bez powodu i źle o mnie myślą, a przede wszystkim ludzi fałszywych. Gdybym mogła chciałabym wysłać takie osoby do Auschwitz, żeby zdychali w cierpieniach, syfie, kile i malarii!!!

Gość puszczalska puszczykowa
Ja ogólnie ludzi lubię i nie mam jakichś kategorii w tej sprawie. Ale jest taki jeden typ, którego szczerze nie znoszę i myslę, że innej osoby o tych cehach tak samo bym nie znosiła. To mój kolega z klasy (już jesteśmy 15 lat po maturze). To taki typ przebojowy, pewny siebie, kreatywny, z pomysłami - i jak na razie to same pozytywne i fajne cechy. Ale do tego - arogancki, traktujacy osoby mniej pewne siebie jak smiecie, na ktore nie warto spojrzeć. Wygladało to tak, że przez swoje cechy stał się niekoronowanym królem klasy, wychowawczynie owinął sobie wokół palca i zaczęłó sie - tomeczek ma pomysła, jakiś teatrzyk czy coś - i cała klasa ma robic za murzyna. Nosić stoły, parzyc kawę dla gości, stac w drzwiach i rozdawac to czy tamto. Ale murzyn sie urobił i szedł złachany do domu, a kolega dyrektor błyszczał i dostawał oklaski. W dupe niech sobie wsadzi swój teatrzyk, byłabym wtedy najchetniej wychowawczynie zaciupała siekierką za ten obóz pracy (spróbowałby kto olać). Kurwa niewolnictwo w 20. wieku Wiec jakbym miała podac te cechy - brak szacunku do drugiego człowieka, wykorzystywanie innych

Gość vokkija
najbardziej sa zninawidzeni bogaci -bo np robotnica zarabia 700-900 zł a wlascicel fabryki spi na kasie i niszczy ludzi

Gość janiemogecojest
ja nie lubie ludzi. mam fobie. boje sie ludzi i ich nie lubie :)

Gość Mrs Kate
Najbardziej nie lubię ludzi zbyt pewnych siebie, zwłaszcza fejmów, którzy lubią rządzić, manipulować i dominować nade mną. Nienawidzę tego. Ostatnio miałam taką współlokatorkę w mieszkaniu i nie wytrzymałyśmy ze sobą. Doszłyśmy do kompromisu i obydwie wyprowadziłyśmy się z mieszkania.