Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOnika092

Z czym ją nosić?

Polecane posty

Poniewiera mi się w szafie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df9bbd1499436ac9.html a nie wiem z czym ja nosic a szkoda mi wyrzucac, bo lubie kwiatki, koronki, falbanki i te inne :P wyrzuci się szybko, a pozniej moge zalowac. Wiem, ze zaraz beda krzyki, ze bezguscie, lipa i w ogole, ale ja sama nie jestem do niej przekonana i nie mam na nia pomysłu :(

Gość Seraphina
Akurat teraz taka moda kochana kwiatki,koronki ma się cos dziać! :) Napewno czarne szpilki z zakryte bądz z odkrytym palcem do tego bluzka 3/4 rekaw również czarna dla kontarastu ale musi byc w spodniczce,(wpuszczona) musisza ja wyeksponowac ze tak to ujmę dużo bransoloetek na ręce fajne kolczyki a nie bedzie wiesniacko a stylowo do tego jakis żakiecik moze byc czy krotka kamizelka bez rękawkow ;)

Gość Seraphina
Tyle że ma różową bluzeczkę :)

mini w kwiatki czemu nie. jak ktoś napisał wcześniej kwiatki są ostatnio na topie. nie wiem ja w wiosennym sezonie bo jeszcze nie przeglądałam pokazów. poza tym nie zawsze wszytko musi być modne. A jeśli chcesz wyglądać modnie dobierz jedną rzecz na czasie i już załatwione. ogólnie zostawiła bym ją na wiosenny sezon bo na zimę jest zbyt zwiewna. Jednak też można coś wykombinować. W zimie problematyczne są a rajstopy gdyż nie dokładałabym dodatkowych kolorów żeby nie było zbyt ciapato a czarne raczej odpadają. Kremowe będą się gryzły a białe w połączeniu z tą spódnicą gwarantują efekt małej dziewczynki. Tak więc zostają zielone i różowe. Zielone: -rajstopy jasna zgniłą zieleń, - ciemno bezowe (ostatecznie bardzo jasny brąz) buty może takie botki pond kostkę proste na wysokim obcasie - pasek w podobnym kolorze do butów - biały top - rozpinany sweterek ton jaśniejszy niż rajstopy możesz dodać do tego jeszcze coś różowego np. szalik, szalik, chustę broszkę Różowe: - żeby nie było zbyt słodko proponuje rajstopy w kolorze pudrowego różu - brązowe buty np. czekoladowe - brązowy pasek - różowy top także zgaszony brudny róż ciemniejszy niż rajstopy - czekoladowy sweterek Wiosną gdy nie będziesz musiała ubrać grubych rajstop będziesz mieć dużo więcej możliwości. Cielistych nie ubierzesz teraz bo zbyt zimno a inne kolory prócz różu i czerwieni będą byt kontrastowe.

Gość wyrzuc to w cholere
i kup cos seksownego

Gość dobra rada dla ciebie...
Ja tam myślę że właśnie czarne rajstopy wyglądałyby do tego bardzo dobrze... też zależy od materiału spódniczki bo jeżeli byłby prześwitujący tą czerń to absolutnie nie... ale wydaje mi się że ma ona podszytą halkę więc jeśli czarne rajstopy nie prześwitywałyby to czemu nie. Ja właśnie proponuję grube rajstopy, ewentualnie ciemny brąz lub ciemna zieleń. Byle kolor rajstop nie zagłuszał spódniczki. do tego może jakaś koszulka lub body włożone oczywiście w spódniczkę i na górę krótka, taka do talii (albo jeszcze krótsza) może nie bluza ale bluzka... taki ala nietoperz... z długimi rękawami. W kolorze rajstop najlepiej.