Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaaa:P

jechać do niego??

Polecane posty

mam takie pytanie.. moj chlopak studiuje 100 km stad.. teraz ma troche pracy nie ma wolnego piatku tylko dzis i weekend. i tak sobie pomyslaalam zeby do niego dzis pojechac i zrobic mu niespodzianke(mowil wczoraj ze sie stesknil itd) a dzis nie ma raczej zadnych zajec tylko nie zaproponowal zebym wpadla co myslicie?

Gość czar w krainie Alicji
ależ nie...pytać na kafe...tak jest lepiej...i dołuj sie potem ze nie pojechałaś...Kobieto! Zależy jakki macie układ. Czy wpierw info czy spontanicznie. Poza tym sa 2 inne sprawy...czy go zastaniesz i w jakim stanie...Ale to dobry test a zwłaszcza jeśli z kimś innym jest:P

spierdalaj, zapytalam a jak nie chcesz mi odpowiedziec to spierdalaj. jade go zaskoczyc czy przypadkiem mnie nie zdradza

jestesmy ze soba 2,5 roku.. zastane go napewno chcialabym to zrobic bez info tylko sie zastanawiam czy zly nie bedzie ze sie narzucam czy cos:D

podszywa dziekuje :O

no to byl uklad sponsorski ale teraz niby milosny sie zrobil ale mu nie wierze bo skoro on sponsoruje dziewczyny to kim on jest?

nie zwracajcie uwagi na durne podszywy.. wiadomo podstawowki dzis pozamykane;/

ja tam bym mu napisała, tylko ze dziś się spotkamy :) PRzecież nawet nie chodzi o zaskoczenie ale o sam fakt odwiedzenia go Pamietam jak mój narzeczony na początku przyjechał 2 dni z rzędu tam gdzie byłam tzn własnie równe 103 km od naszego miasta:) Do tej pory to wspominam bardzo miło Jedz nie zastanawiaj się:) I jak najszybciej bo mało czasu zostanie:P

chyba rozrózniacie moje inteligentne wpisy od wpisów podszywacza

Mona, przez twój temat sobie uświadomiłam ile razy takie niespodzianki mi robił mój facet :D Kiedyś przejechał 500 km do mnie, dajac mi znać już jak dojechał :D (wtedy się wkurzyłam bo miałam ważne plany) Ale jak dziś wolne, to ja nie wiem co ty jeszcze tutaj robisz:D

hm... no nie mam na bilet , dziś można autostopem jechać to tylko 100 km

Gość hm23
zastanów sie czy chcesz zobaczyc jego uplamione boxerki na biurku, smierdzace skarpety w przedpokoju i zajebany zlew z calego tygodnia

zastanawiam sie :P czy nie bedzie mial nic do roboty bo ja chce zrobic niespodzianke a jak wpadne i bedzie sie uczyc to nie bedezie za milo pytac sie go nie chce :P

a tak pociag mam o 11.30 wiec jeszcze troche czasu:P

a jak go zastanę na innej to dołaczyć się wypada bo mam chęć na sex

Gość monaaaaaa:P
up :*

a brac swoje kanapki? wogole swoje jedzenie ? czy liczyc ze czyms mnie poczestuje?