Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooooooola9

Kogo byscie wybrały? 2 przypadki:) *************????

Polecane posty

Gość karoooooooola9

wiec tak majac do wyboru : 1. fajny chlopak, 25lat,mily,inteligetny,z dobrej bogatej rodziny lekarzy, sam tez skonczyl studia 5 letnie w podobnym kierunku, mily,idealista, powaznie podchodzacy do zycia, zabierajacy na wycieczki zagraniczne, kupujacy prezety, bardzo uczuciowy, przystojny (lecz nie wiem czy go kocham) :( i 2. cham,23lata,prostak,dresiaz,pracujacy na magazynie,kredyt na karku na samochod, nie szanujacy kobiet,wulgarne odzywki do dziewczyny, zdrady,nie okazujacy uczuc.. zakochany w sobie,pedant itd ( ale go kocham) nie wiem co robic z tym (2) rozstalam sie i spotykam z (1) ale ciagnie mnie do (2) :( co robic eh takie to wszystko dziwne

Gość Eleeene
nie wierze, ze mozna miec takie dylematy. Albo sobie zarty z rana urzadzasz , albo musisz rozumu szukac po swiecie :-P

Gość karoooooooola9
tak jednak to nie sa zarty... serce nie sluga:(

Gość rj490j03j43
zdecydowanie nr 2, idź za głosem serca, skoro go kochasz to na co jeszcze czekasz?

Gość Eleeene
dobrze , ze forum jest anonimowe , bo wstyd byloby na oczy pokazac sie z taka filozofia zycia. Milosc ma byc MADRA , a Ty mowisz o buzujacych hormonach , ulokowanych glupio. Jak masz troche rozumu , choc troche, to zapomnij o 2gim .No chyba, ze chcesz zalozyc topik za jakis czas-co robic, pobil mnie i wyrzucil z domu. Wybor nalezy do Ciebie.

Gość karoooooooola9
tu jest ten problem ze z 2 bylam piec lat a 1 znam od 10 lat ale nigdy z nim nie bylam tylko kolega.. teraz sie cos tam zaczelo.. /1 nigdy mnie nie udezyl nie jest az taki zly poprostu byl zaklamany nie szanowal mnie oszukiwal pewnie zdradzal, olewal i nigdy juz z nim nie bede ale chciala bym wygrac sama z doba i zakochac sie w 1.. ale nie wiem jak to zrobic yh

Gość Eleeene
udezyl nie jest az taki zly poprostu byl zaklamany nie szanowal mnie oszukiwal pewnie zdradzal, olewa- - to jest malo? No prosze , badz powazniejsza. Masz mame , rozmawialas z nia ? Ja mysle, ze z tym pierwszym i tak nic nie bedzie.Daj sobie spokoj z milosciami na razie.Poukladaj sobie w glowie , bo na razie masz totalny balagan w ocenie, jak powiniena wygladac wlasciwa relacja miedzy dwojgiem ludzi. Chcialabym Ci pomoc ale mysle, ze na razie potrzebny Ci spokoj i bycie sama.Poczytaj ksiazki o wlasciwych relacjach miedzy ludzmi i partnerami.