Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anzelma

lekkie plamienia

Polecane posty

Gość anzelma

Witajcie! Wczoraj byłam u lekarza ktory powiedzial mi, że mam powiekszona sluzowke i zapytal czy przypadkiem nie jestem w ciazy odpowiedzialam ze jest to bardzo mozliwe :) tylko dzisiaj rano pojawily sie u mnie lekkie plamienia... i nie wiem czego to jest objawem... Czy kiedy jajeczko zagnieżdza sie w macicy wystepuja takie plamienia? jestem ok w 4 dniu po owulacji mam 28 dniowe cykle.czy jajeczko moglo juz dotrzec do macicy w tak krotkim czasie? Prosz pomozcie

Gość anzelma
prosze pomozcie to dla mnie bardzo wazne

Gość mamamam26
za wcześnie na jakieś mówienie o ciąży - zagnieżdżania od 7 do 10 dni od owulacji - twój gin to jakiś chyba prorok - nieraz w 6tc gin ciąży nie potwierdza a twój powiedział zaraz po owulacji? szok

lekarz chyba tez jakiś konował ;) ciąże moze wymacac gdzies w 7 tyg dopiero gdy macica lekko sie powieksza i zmienia się jej "konsystencja" nie wiem jak to inaczej nazwać,w 9 tygodniu robi się bardziej okgrągła,a 4 dni po owulacji to zdecydowanie za wczesnie,chociaz ja mialam objaw juz,ale bylam w 1 cyklu po zabiegu usuniecia martwej ciąży i jak to moja gin powiedziała,organizm był w tym czasie bardzo nastawiony na ciążę stąd objaw już. a plamienie po owulacji wydaje mi sie ze jest powodem problemów hormonalnych,jeszcze się nie spotkałam z plamieniem przy zagnieżdżeniu,jedynie bywały lekko różowe upławy czy widoczna jakaś nitka krwi mała...ale róznie bywa ;) co do sluzówki,na jej podstawie w tak wczesnej ciąży nie jest w stanie stwierdzić ciąży. Ja w pierwszej ciąży mialam powiększone endometrium mialam przypadkowe badanie usg macicy,bo mi jelita oglądano...ale to bylo 2 dni przed okresem

Gość anzelma
ok czekam caly czas on nie powiedzial ze jestem w ciazy tylko sie za pytal czy w niej moge byc. robil mi usg dopochwowe i zobaczyl powiekszona sluzowke. ale nic jak sie bedzie @ spozniala to napisze :)

Gość anzelma
ok czekam caly czas on nie powiedzial ze jestem w ciazy tylko sie za pytal czy w niej moge byc. robil mi usg dopochwowe i zobaczyl powiekszona sluzowke. ale nic jak sie bedzie @ spozniala to napisze :) wiem ze to zawczesnie zeby wykryc ciaze. mam jeszcze jedno pytanie czy sluzowka powieksza sie przy owulacji?

Gość bo ja już sama nie wiem
Jeśli chodzi Ci o rozpulchnioną sluzówkę, to robi sie tak np przed @ - wiec reguły nie ma