Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papilka

Moje malutkie szczęście!

Polecane posty

Gość Papilka

Witam was! :) Na wstępie powiem że jestem młodą mamusią bo mam dopiero 17 lat. Niestety stało się tak a nie inaczej. początek był bardzo trudny, ciężko było mi się pogodzić z ciążą której nie planowałam. Mój narzeczony gdy dowiedział się o dziecku mile mnie zaskoczył. Był bardzo szczęśliwy. Rodzice pomagają jak tylko mogą! Ja uczę się normalnie, mój facet pracuje, a rodzice czekają na wnuczkę :) Od jakiegoś czasu intensywnie myślę o porodzie który ma być lada dzień. Strasznie się go boję :( ale cóż... piszę ponieważ liczę byście napisały mi jak wasze porody się odbyły.

Gość sniegu po sam pas
wez spierdalaj

nie przejmuj sie głupimi komentarzami, ich poziom świadczy tylko o poziomie ich autorów. na pewno wszystko będzie dobrze, poród jest ciężki ale jak położą ci dzieciątko no brzuchu będziesz najszczęśliwszą osobą pod słońcem- obiecuje! S łuchaj położnej i nie panikuj! dobrze że masz wsparcie w rodzinie i w ojcu dziecka . nie powiem że popieram ciąże w wieku 17 lat. ! ale życzę powodzenia:)

Gość hgfkjdsjsfskfhksfs
marcelek..o kurwa, imie dla malego debila :O

Gość bo ja już sama nie wiem
Eee, mój brat ma na imie Marcel i naprawde tego żałuję - bo ja chciałabym dać tak na imię synowi, a tak - chyba nie wypada :D

Gość mozesz dac
mozesz dac Marceli:) niby to samo ale to dwa osobne imiona.mnie tez sie bardzo podoba.Marceli czyli Marcyś

Gość hahahahhahahahhahahah
MARCEL, hahahahahha:D:D imie jak dla małej parówy:D:D:Dr

Gość bo ja już sama nie wiem
Marceli odpada - już mi się nie podoba, niby jedna literka, a dla mnie duzo zmienia A w ogóle kiedy są imieniny Marcela? Bo wiem, że nie mogliśmy znaleźć tego w kalendarzu wiec brat świętuje imieniny kiedy jest Marcelego właśnie, a nie Marcela :D

Gość do hahahahaha
masz na imie parówa???:) no strasznie mi przykro:)

Gość Mój Marcel
imieniny ma 10 marca.Tak było w kalendarzu.A tamtą panią nie ma się co przejmować bo od razu widać że życie jej nie dopieściło.Autorko nie ma się czego bać:)Nawet jak będzie bolało to szybko zapomnisz!Ja o soim porodzie pisać nie będę bo strasznie go wspominam i nie ze względu na ból tylko na to że prawie straciłam maluszka