Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech.......

nie jestem pewna na 100 proc. swojego chlopaka:(

Polecane posty

Gość ech.......

mam nowego chłopaka, spotykamy się od miesiąca, torchę więcej może. to jeszcze niedużo dlatego nie wiem jak się zachować. on ma bardzo duzo pieniędzy, a nie pracuje tylko studiuje jego rodzice też nie są jacyś bardzo bogaci, a on jeżdzi dorgim samochodem, ma non stop pieniądze na wyjscia, a ostatnio powiedzial ze mysli o wynajceiu mieszkania, bo juz mu sie nie chce mieszkac z rodzicami, wspominal tez czy nie mam ochoty wyjechac gdzies na wakacje. i az na koncu jezyka mam wtedy pytanie, ale skad ty na to wszystko masz. jest fajny, jestem prawie pewna ze nie moze byc nieuczciwy, ale z drugiej strony wiadomo rozne rzeczy chodza po glowie. na moim miejscu spytalybyscie o cos takiego na poczatku znajomosci?

Gość Gfdgjjjh
Pewnie jest dilerem narkotykow. Spytaj sie go, wprost. Po jego reakcji zobaczysz czy klamie.

Gość xenA.
pewnie się zapożyczył żeby ci zaimponować

Gość Marlennnnnnka
juz od razu dealerem moze miec jakies zajecie a ona nawet nie wie skoro widuja sie od miesiaca, a do tego ona nie spytala, moze rodzice maja jednak kase, po prostu z nim pogadaj

Gość łoś z doliny
a śpicie już ze sobą? jeśli nie to na bank udaje zamożnego, wie, że każda na to leci

on ma bardzo duzo pieniędzy, jego rodzice nie są też jacyś bardzo bogaci .... Nie ma to jak składna wypowiedź ;]

Gość a może pracje?
wiesz są też zajęcia ktore mozna robic w domu, moze dawać korki, moja koleżanka uczy języków to za korepetycje mieszkanie kupiła, a nie tylko wynajęła. może gra na giełdzie, też nie trzeba chodzić o 8 do pracy http://tiny.pl/hcrnx poczytaj ile ludzie na tym zarabiają, zamiast zakładać czarne scenariusze zapytaj, myslę że taka troskliwa dziewczyna jest lepsza niz taka co nie nie martwi skąd byle kasa była:))))

A może kradnie telewizory? Dzisiaj czytałem, że jakiś koleś ukradł telewizor i zgubił kartę pamięci ze swoimi zdjęciami na miejscu zbrodni. Także jakby się do Ciebie w najbliższym czasie nie odzywał, to się nie martw. Niedługo wyjdzie na wolność.

Gość czar w krainie Alicji
no jest coś nie halo...Nawet jak zapytasz to moze skłamać...Nie zazdroszczę...Opserwuj go, prowokuj pytaniami...reakcjami na tematy...zahaczaj o trudne sprawy i wyczaj jakie ma zdanie...wtedy sie moze wysypac albo przyznać...nie zwlekaj, bo jak sie zakręcisz na max, to zrobi z tobą co chce

Gość czego sie bac
ja gram na giełdzie, mam sporo kasy, nie podbijam karty o 8 w fabryce, nie jestem złodziejem tylko człowiekiem skucesu, moze twoj kolo tez