Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia28

Mam problem z wlasna seksualnoscia

Polecane posty

Gość edzia28

Nie wiem, moze jestem nie z tego swiata ,ale nie potrafilabym isc do lozka z kims kogo nie kocham, czuje sie przez to nienormalna i ze odstaje od reszty, ze na czyms trace, dziwnie tez czuje sie z mysla ze moj facet moglby czerpac przyjemnosc z "kochania sie" z byle kim, myslicie ze powinnam sie z tego wyleczyc bo na tym trace?

Gość bxbx
Hmmm, nie wydaje mi się, aby to było coś nienormalnego...

Gość to twój wybór ale
jeśli Ci to przeszkadza to zmień to, nikt Cię od ladacznic wyzywać nie będzie, mamy XXI wiek

Gość edzia28
ale wszedzie tylko tematy typu :czy mozna zyc bez seksu, jak kto dluzej jest bez to wszyscy pytaja jak tak mozesz zyc :O

Gość edzia28
to twoj wybor, na pewno nie chodzi o to ze ktos mnie bedzie wyzywac, sama nie wyzywam takich osob

Gość to twój wybór ale
a co Cię obchodzi co robią "wszyscy"? ;) to Twoja, mega prywtana sprawa

Gość edzia28
wiem,ale mam wrazenie ze jak "wszyscy" to cos w tym musi byc i maja racje...

Gość edzia28
ak samo jak przyjazn damsko meska- czy trzeba isc do lozka z przyjacielem? , ide do psychologa :O

Przecież mówi się, że większość ludzi to idioci - gdyby we wszystkim "większość" miała rację to cofnęlibyśmy się do średniowiecza. PS. Kochanie się z byle kim też może być fajnie:D

Gość GDA-on
nie ma w Tobie niczego nienormalnego ja nie wyobrażam sobie iść do łóżka z kimś kogo nie nzam, przy kim nie czuję się bezpiecznie i dobrze....a jestem facetem. jedno jest pewne, wybierając coś tracisz coś innego w tym przypadku doświadczenia sexualne ilośc partnerów przygodne znajomości ...ale robisz to w końcu w zgodzie ze sobą samym no nie? :) pozdrawiam

Gość to twój wybór ale
to przykre, że tak łatwo dorośli ludzie dają się wpędzać w kompleksy :(

Gość edzia28
naprawde jest mi z tym ciezko, caly czas mi to zawraca glowe, wszyscy chca tylko seksu , uczucia schodza na drugi plan..

Widzisz, jak ktoś Ci ładnie napisał - grunt to żyć w zgodzie z samym sobą. Podam Ci prosty przykład z lodami (bez erotycznych skojarzeń:D), powiedzmy ja lubię truskawkowe, Ty lubisz śmietankowe. Czy to znaczy, że nawet jeżeli nie lubię śmietankowych, to muszę Cię na siłę przekonywać do zjedzenia czekoladowych? NIE:) Każdy ma prawo do własnych opinii, własnych filozofii życiowych i do postępowania zgodnie z nimi:)

Gość edzia28
po porstu czuje ze zle robie, ze tak naprawde nie mam racji

Gość dzifny
nie z seksualnoscia masz problem, a z asertywnoscia chyba

Gość dzifny
a w ogole to polecam jesc gowno, miliardy much nie moga sie mylic

Gość edzia28
bez przesady nie porownuj seksu do gowna

Gość edzia28
po prostu boli mnie ta mysl ,ze gdyby cos z seksem dzialo sie nie tak, np. spadlo by mi libido to facet zpewne zaczal by szukac innej mimo tego ze niby mnie kocha... ja nie czulabym potrzeby znalezienia kochanka co nie znaczy ze nie lubie seksu , uwielbiam ale juz pisalam jaki..

Gość dzifny
jesli nie rozrozniasz porownania od przenosni to juz twoj problem poza tym nie sam seks, a seks z byle kim - te roznice akurat powinnas widziec :D no ale jesli podchodzisz do sprawy, ze liczy sie tylko czego ty chcesz i ty potrzebujesz, to faktycznie, przejebane :D

Gość edzia28
po prostu nie potrafie tego zrozumiec , takiego seksu z kochankiem chociazby ktorego sie oczywiscie nie kocha

Gość dzifny
ja w zasadzie tez, chociaz u mnie ta granica jest przy duzej dozie sympatii i oddania przynajmniej czym sie przejmujesz? wlasnie taki seks jest najlepszy ludzie z malymi wymaganiami przezywaja plytkie uniesienia, a im wiecej wymagasz i im wiecej z tego udaje ci sie osiagnac, tym wiecej satysfakcji i glebsze uniesienia

Gość edzia28
nieraz tak sobie wyobrażam dwójkę dorosłych ludzi, nie zależy im na sobie, tylko wymieniają czułości i sobie wmawiam że to musi być fajne

Gość edzia28
ale widzę to przez pryzmat własnych doświadczeń z seksem...

Gość tezedzia
Mam dokladnie tak samo jak Ty! i uwazam ze to normalne , co to za pryzjemnosc wymieniac usciski i plyny z obca osoba ...dla mnei to intymne

Gość raczek1
nie wiecie co tracicie ;)