Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegtsrdgdr

co myślicie o tej sukni??

Polecane posty

Gość Cattleya 21
jezeli wygladaja jak na zdjeciach to sa przepiekne:) ale do tego mam niesttey watpliwosci...a suknia slubna to wazna rzecz

Gość wegtsrdgdr
ale chodzi mi konkretnie o suknię nr 0606. a dokładnie i te ramiączka tak efektownie z tyłu wykończone.

Gość Cattleya 21
mi akurat 6 sie srednio podoba-ramiaczka aldne ale reszta jak dla mnie zbyt prosta niemniej-pamietaj ze kazdy ma inny gust i suknia ma sie podobac tobie :)

Gość ....172...
zastanów sie czy Cie nie bedzie wkurzało to, ze ona bedzie Ci sie tak plątała miedzy nogami i ciagnęła po podłodze, wesele, tance itd, to moze byc uciązliwe. ale suknia sama w sobie jest piekna.

Gość jeśli o mnie chodzi too
609 i 615 są przepiękne :D

Jest subtelna i szykowna, ramiączka jako dominujący element. Cena jest dużym plusem. Uważam iż bardzo ładna lecz bałabym się na Twoim miejscu kupować przez allegro. Suknię na ten jedyny i szczególny raz powinnaś przymierzyć, zaś te ramiączka jak i całkowite wykonanie może być niestaranne. Mi osobiście najbardziej podoba się 0602 Pozdrawiam ;)

Gość ja wyłacznie
ja wyłącznie model 0609, jest śliczna. a co do modelu 0606 nie jestem jakos przekonana. hm oczywiscie wszystko zależy jeszcze od Twojej figury! :D

Gość akurat 606
niespecjalnie mi sie podoba - trochę za prosta. No i ten model musi byc perfekcyjnie dopasowany. Czy nie boisz się, ze materiał może być tandetny? Może to wina zdjęć, ale na niektórych błyszczy się jak "satynowe" piżamy z targu.