Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msksk

Niemiecki facet

Polecane posty

Gość msksk

Proszę o opinie jacy są niemieccy faceci . Jakie obowiązują zasady w niemczech w związku, czego mozna sie po nich spodziewać , czego oczekiwać. Czy są szarmanccy?

BUAHHAHA szarmanccy, to sa ale by cie wykorzystac, PYTASZ O PRAWDZIWEGO NIEMAC CZY POPAPRANCAturasa czy poslkiego niemac, bo to juz inne bajki,NIE LICZ ZE NIEMIEC CI DA COS ZA DARMO;UMIE DOBRZE LICZYC NA SWOJA STRONE;

Gość just4fun
wszystko zalezy od faceta, nie od narodowosci

Gość msksk
mówie o prawdziwym Niemcu ale bez głupich komentarzy proszę , bo pytam poważnie , i nie chodzi o związke z 15 lat starszym panem dla korzyści materialnych . Poznałam chłopaka , czujemy coś do siebie. Nie wiem jak traktuje się kobietę w Niemczech, czego mam się spodziewać w zwykłych codziennych sytuacjach .

Gość notorno
pewnie ze wszystko bo kobiet nie ma

Gość no to ja odpowiemmmmmmmmmm
rownouprawnienie, czyli placi kazdy sam za siebie. lubia wolne zwiazki bez zobowiazan facet 30-letni zazwyczaj jeszzce szaleje, stabilizacja przychodzi moze dopiero kolo 40-tki

NIEMKA TO PANI DOMU;ONA MOZE WSZYSTKO a facet to dodatek ,ale taki niepotrzebny, niemce afcet nie ejst potrzebny, bo i i tak wyplaty jej nie odda, polke moze sobie on wykorzystac... bo jest glupia i nie umie sjezyka, pocierpi 5 lat podem odejdzie do polaka:-)))

Gość just4fun
nalewka, piszesz jak bys tam mieszkala

Gość msksk
mh.. co z facetami którzy są naprawdę zakochani?

Gość no to ja odpowiemmmmmmmmmm
no w sumie daja soba rzadzic to fakt, ale nie wiem czy to regula, ale znam takie przypadki zaleta jest ,ze pomagaja w domu, zajma sie dzieckiem, nie tak jak w Polsce, ze kobieta musi wszytsko robic

Gość msksk
Nalewka jest zakompleksiona - to wszystko . Naprawdę zależy mi na szczerych opiniach . Mam ogromne wątpliwości czy się z nim nadal spotykać pomimo ze darzę go silnym uczuciem a on wydaje się bardzo zakochany i jest bardzo ciepły i czuły wobec mnie.

Gość just4fun
generalnie to facet szanuje Cie tak jak mu na to pozwalasz, egal czy niemiec czy inszy gieroj :)

Gość bo ja wam powiem ze..
w zwiazkach z niemcami panuje rownouprawnienie kobieta ktora zna swoja wartosc bedzie z tego czerpac korzysci tu mezczyzni i kobiety maja swoje towarzystwa, nikomu to nie przeszkadza kobiety moga np spedzic urlop z kolezanka a np facet isc na mecz, do kina z kumplami wychowanie spoczywa na matce i ojcu pieniadze, kazdy sobie nie ma placenia za dziewczyne za zone w sumie tez nie wesele chrzciny itd - do teg nei przykladaja takiej wartosci jak polacy, co widac juz po ubiorze ;) wola wydac na urlop niz kupic drogie meble do domu zasada zastaw sie a postaw sie..tu sie nie sprawdza Polacy sa bardziej rodzini, niemcy bardziej oschli

Gość Zajawka11
Ja jestem od niedawna z facetem z Niemiec, byłam u niego kilka dni. Jest supeer facetem. To nieprawda co piszecie. Niemcy są przede wszystkim wierni, oddani, świetnie gotują, pozwalają ci na wszystko, nie są zazdrośni i wcale nie każdy płaci sam za siebie!!

Gość gość
Ja tez mam faceta Niemca, poznalam go jak bylam latem w zeszlym roku na kursie językowym (z http://www.warszawa.oei.org.pl/ ) w Austrii :) Zgadzam sie co do tego, ze są wierni, ale jesli chodzi o gotowanie to bede się sprzeczać ;)

Gość gośćsis
oni nie są wierni mają po 2 żony nie żdziw sie jak ci prawdy nie powedzą ! szrmanccy cudzoziemcy niemcy ! dzenteleni i kchanki też amją jak araby lepiej róz głowa polko zakochana bo cie wyportkuję całkowcie ! i nie bujaaj w obłokah

Gość gość
To co napisala bo ja wam powiem ze.. 2011.01.06 to prawda. Chociaz w sumie, jezeli jestes niezalezna kobieta, z wlasna praca i zarobkami to nie ma co narzekac. Z Niemcem sie wysmienicie dogadasz i bedzie Cie wspieral w Twojej karierze i ambicjach. Ale takie laski, ktore mysla tylko o karierze jako mama i gospodyni domowa na utrzymaniu faceta to praktycznie nie maja szans na szczesliwy zwiazek. Niemcy sa bezposredni, nie szastaja pieniedzmi, nie robia nic na pokaz tylko jak im pasuje, nie staja na glowie zeby urzadzic dom czy mieszkanie bo spotykaja sie na piwo z innymi w knajpach. Akurat mi ta mentalnosc odpowiada.

Gość gość klara
Niemki źle sie czuje głową mie mocno boli mie niemke ,to pewnie przez porę deszczowa albo źle sie odzywiam .albo przemeczenie .dziwnie sie czuje to wina przez deszcze ale boli ,co mi jest do tego wiosną nadchodzi

Gość gość klara
Niemki źle sie czuje głową mie mocno boli mie niemke ,to pewnie przez porę deszczowa albo źle sie odzywiam .albo przemeczenie .dziwnie sie czuje to wina przez deszcze ale boli ,co mi jest do tego wiosną nadchodzi

Gość ada50
Tylko wara turcy od kici ni3mieckiej ? Bo podrspie pazurami po drapie wiem jak się bronić ? Tego rodzina kicie nauczyła do tego uprWiam sporty ? Jest lekko przeziebiona więc nie uprawial sportów ale wrcam do zdrowia zero koli. ? Bo szkodzi mi na krtan .czystą woda lub woda z cytryna i herbaty ziołowe ?bo po drapie jestem groźna miau miau i niebezpieczna ?

Gość kalina77
To prawda niemiec liczy na swoją stronę ? Ale nie wie co go w życiu może czekać i jakie jest jego przeznaczenie i jakie władca ma ma dla niego plany ! Szanowny protestancie niemcu ? Władca ma plany wobec ciebie i ma dla ciebie niespodzianki ? Zastanów sie geodezyjny malicki jaka to niespodzianka ? Kicia gepardzia to wie ! Jak już potwierdziłam jestem kicia niemiecka tak samo jak ty klamco protestancie kici kici ? Jestem kicia gepardzia tygrysia niemiecka która walczyła z 5 wiedzmami przekletymi co próbowały wspaniała kicie niemiecką z niszczyć i złapać w sieć ! Prędzej ja je złapałam w sieci choć groziło mi niebezpieczeństwo kici niemieckiej ? Jestem ostatnią pieknoscia zagraniczna jak już w czesniej potwierdzilam nie jeden facet bił się o wspanialo kicie gepatdzio niemiecko ? Ale niestety moich względów nie zdobył z holendrów tak samo ? Ja kicia jestem twardą kobietą niemiecka do zdobycia facet musi mi imponować inteligencją i mądrością nie tylko ciałem ? Najważniejsze jest serce jakie facet posiada dobre serce i pomocne ? Jeśli takiego nie posiada to precz! Jestem kobietą wybredna ale jestem kobietą najpiękniejsza niemiecka mam prawo nie wybierać ? Tych podlych a wybrać tego dobrego ? Z now przybędzie kobiecie przepięknej protestantce adoratorow ? Ale czy będzi. Na dawał sie na dobrego męża pracowitego ,szczerego ,kochającego i uczciwego to sie okaże ? Kogo moje serce wybierze z pośród facetów niemieckich ? Bo takiej kobiety jak mię piękności niemieckiej protedtsnckiej nie ma już na świecie ? My w porównaniu do polskich kobiet co sie lajdacza to protestanckie kobiety sa skarbem ? Facet niemiec to wie ? To tyle w tym temacie ! Kicia gepatdzio tygrysia idzie na śniadanie miau miau dzięki za otwarcie bramy hrabio niemiecki geodezyjny protrstancie tajemniczy ? Madlen niemiecka wychodzisz ? To powodzenia ?

Gość gość
Znajdź sobie prawdziwego katolika czekającego z tymi rzeczami do ślubu, nie żartuję A jeszcze lepiej jak sobie po prostu znajdziesz takiego faceta jak Giorgio Frassati, nie zależnie od narodowości. ale takich już nie ma...... Raj na ziemi przy takim by był

Gość ksia34
Kicia ma problem dziewczyny i to duży ? Pan hrabia niemiec jest protestantem cudzoziemcem do tego uwziol sie mocno na polskę ? On nie wie że kicia jest protestantka tez cudzozoemka ? W tedy moje piekło by sie rozpoczęło dzieci ślub i rodzinka doskonala .na początek by mie obdarował prezentami puzmiej na randkę by za prosił a na koniec pierścionek xareczynowy by wręczył ! Wiem bo to samo stało sir z moją siostrą wspaniała ewangieluczka jak facet niemiec sie tylko dowiedział że jest ewangieluczka to wiedział że to w wspaniała partia i cudowna zonka ? Tez obdarowywal ja prezentami i kwiatami różami ,puzniej chciał poznać ten pan niemiec jej rodzinę od rodziny sie skończyło na randce bo zabrał ja do restauracji .puzniej zeby ona poznała jego rodzinę i tak po malu malenkimi kroczkami ja przekonywał aż ją zdobędzie !puzniej ona odwiedzała jego rodzinę a na koniec wręczył pierścionek zareczynowy z bielizna ? I na tym sie skończyło na połączeniu 2 rodów niemieckich ? I mie kicie inna wspaniała protestancko czeka to samo ? Ta sama sytuacja co moją siostrę ? Obdarowywanie prezentami i zapraszanie na randki ? I pierścionek ? Ten facet niemiec nie wie że kicia jest protestantka cudowną ? Właśnie tego samego sie boję ? Kicia wie że pan protestant nie przestanie weszyc ? Bo musi prawdę znać w tedy by skakał że szczęścia jak tamten niemiec co poznał moją siostrę ? Kicia przez to czuję sie gozej jak pan niemiec protestant tu siedzi ?

Gość kamila6
Czuję sie gozej jak on tu jest ? Ten protestant ? A najbardziej jeszcze i Bóg się w tracą bo chce mię protestantke wspaniała na hama połączyć mie protestantke z nim ? To kicia nie czuję się za dobrze ? Bóg zawsze musi się w tracić ? Bo mu zależy na połączeniu dwuch rodów ? I to na siłę zeby kicia protestantka odwzajemnila uczucie pana protestantka ? Ta sytuacja coraz bardziej robi się nie do wytrzymania ? Nawet Bóg się wtrąca ? A ja kicia nie chce mu zepsuć kariery ,pasji i zaklucic spokój rodzinny ? Bo jestem dobra kobieta ? Co jeśli jest kobieciarzem ? To w tedy kicia by cierpiała ? I tak cierpię Bo Bóg się wtrąca tam gdzie nie powinien ? Niech Bóg zajmie sie sobą i swoim małżeństwem ? Anie wtrąca się w sprawy protestantów ? Jeszcze i Bóg oliwy do ognia dolewa zeby połączyć niemcow na hama ? Kicia źle sie czuję nie miałam ochoty nawet na śniadanie przez to sytuację ?

Gość Agnesamorek
Może szukasz nie tam gdzie trzeba.. Byłaś może na polskarandka.eu? Tam znajdziesz kogoś do pogadania facetów z Niemiec, Austrii i Szwajcarii. Ja już znalazłam tego jedynego właśnie tam:) Rejestracja i korzystanie z portalu są darmowe! Strona działa w 3 językach:):ehem:

Gość KALINA34
Jeśli to prawda że mężczyźni niemcy to dranie to do ostatniej piękności proszę sie nie zbliżać ? Nie znoszę jak ktos próbuje mir wykorzystać ? Juz raz próbowano i sie nie dałam ? Nie że mną te numery drogi niemcu ? Jeśli chcesz jakikolwiek dziewczyne naiwna wykorzystać ? To ja nie z tych kobiet ? Polubilam cię ale jeśli chodzi ci o wykorzystanie to zegnam ? Bo nie jestem debilka ?

Gość KALINA 57
Udaje że jest w robię zakochany ? To dobrzy aktorzy ja inna polka radzę ci na niego uważać ? Że ci dziewczyno powie ci coś miłego a ty juz naiwna polko w niebowzieta jesteś ? I mu ueierxylas ? Naiwna jesteś mocno ? Skoro mu uwierzylas że cię niemiec kocha to będziesz cierpieć i to mocno !