Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka prosi o pomoc

Ocena zdrowia pracujących

Polecane posty

A wiec tak , bardzo chciałabym prosić was o pomoc , musze napisać pewnie tekst dotyczący zdrowia pracujących , niestety nie pracuję , więc nie znam się zbyt na tym , chociaz wiem że praca wyczerpuje itd. ale musze się wgłębić w to i napisać coś więcej , moglibyście się wypowiedzieć na ten temat ? z góry dziękuje pozdrawiam

Gość alise
chodzi ogólnie o pracujących, czy jakąś konkretną grupę zawodową? bo praca, to bardzo szerokie pojęcie

chodzi mi o prace jako prace , nie o konkretny zawód

Gość taka sobie 25
Podaj jakieś szczegóły to może pomożemy.

Gość alise
poszukaj na stronach o bhp możesz szukać pod hasłami: -analiza i ocena zagrożeń -choroby zawodowe -ochrona zdrowia pracowników itp.

Gość taka sobie 25
To w takim razie temat trochę niezbyt skonretyzowany. Czym w takim przypadku ja się różnię od Ciebie ( jestem rok po studiach, praca umysłowa ) poza tym, że pracuję?

Mam napisać tekst , w którym musze sięwypowiedzieć na temat : a) ocena zdrowia ludzi pracujacych b)nałogów c) stresu d)praca a zdrowie e)opracowania prozdrowotne

Jestem w trakcie szukania pracy

Gość werkaszperka
moze napisz jakies pytania, na ktore odpowiemy, bo rzucialas jakimis ogolnikami tylko, a temat zdrowia osob pracujacych to temat rzeka ;/

Nie mam poszczególnych pytań , muszę się wypowiedzieć na temat stanu zdrowia pracujących ale bardzo ogólnikowo

Gość przecież masz internet
to ma być praca a nie opowieści ludzi pracujących , boli mnie dupa od siedzenia na niej 9 godzin dziennie , przecież tego nie napiszesz , poszukaj w necie kilka haseł i znajdziesz.

Gość alise
stan zdrowia osób pracujących zależy od rodzaju pracy. poszukaj analizy i oceny zagrożeń na różnych stanowiskach - zobaczysz, co grozi takim pracownikom. następnie wykaz chorób zawodowych i pracownikom na jakich stanowiskach grożą te choroby. i gotowe

Gość jak widze takie tematy
to na prawde jestem zszokowana jak tepe osoby teraz studiuja ;/ a slyszalas autorko o czyms takim jak biblioteka akademicka ? z reszta w google wystarczy wpisac haslo OCHRONA ZDROWIA PRACUJACYCH i wyskakuje mnostwo publikacji na ten temat ;/