Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 23 mc dziewczynki

Wredne chorobsko!Co jej moze byc?

Polecane posty

A wiec mala goraczkowala od niedzieli do wczoraj temp.39.7 w nocy bylo ok teraz temp.znow skoczyla do 38.4.Mała dostaje flegamine,vercet.tantum verde ale wczesniej nie bylo biegunki.wymiotow.5 razy,i okropnego duszacego kaszlu.Pomozcie bo nie wioem co robic...A I SPI PRAWIE OD WCZORAJ Z PRZERWAMI NA malutkie 2 godzinne zabawy.

oj widze ze nikt mi tu jednak nic nie doradzi.

wymioty biegunka plus goraczka hmm rotawirus moze..tylko kaszel mi tu nie bardzo pasuje..ewentualnie reakcja moze na jakis lek raczej nie tantum verde

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjjj
wiesz ze powinnas sie udac z nia szybko do lekarza czy jestes kolejna madra matka ktora wierzy ze wszystko da sie wyleczyc domowa apteczka? 40 stopni to za duzo dla takiego malucha.. a wymiotuje ma biegunke? Bo troche ciezko Twoj post zrozumiec..

Gość dana_27
teoja mala ma pewnie zapalenie oskrzeli - pedz do lekarza!!

Gość Nina z karabina
teraz panuje taki cholerny wirus, ma 2 opcje -- z biegunka lub bolem gardla. U nas jest gardlo :-O Chorzy jestesmy wszyscy: maz, ja i 3 dzieci. Przebieg choroby jest silny i dlugi, tydzien to minimum. Dlugo utrzymuje sie goraczka, lamanie w kosciach, potem dochodzi kaszel, bol gardla i uszu, kaszel najbardziej meczy noca... wczoraj zawolalismy lekarza do 2 mlodszych dzieci.