Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany 25

Czy ona mi wybaczy?

Polecane posty

Gość Betuś
Wiesz co zrobiłam podobnie calkiem niedawno Maż mi wybaczył i jest dobrze ale od tego czasu juz mi nie ufa tak jak kiedyś Sprawdza mnie Potrzebuje czasu dziewczyna Może zaproponuj usuniecie tego konta wspólnie i wiecej nie rób takich rzeczy bo mysle że nie warto Pierwszy stopień do piekła to ciekawosć Powodzenia

Gość Załamany 25
czarodziejka23 Dziękuje za zrozumienie dziwne to trochę... Jestem w stanie, może i nie napisałaś że każde ale tak jakbyś mi zarzucała że ja na pewno to zrobie. Ale jak widzisz jak sama mówisz nie zawsze tak to się musi kończyć. Granicę przekroczyłem ale to nie znaczy że chce zdradzić i że będę to ciągnął dalej w nieskończoność aż w końcu zdradze bo tak nakazują portale erotyczne. Może jesczez zanim się wejdzie na strone to powinno sie oświadczyć że w pełni jest akceptowane że jak się wejdzie na stronę to jest przekroczenie granicy prowadzącej do zdrady...pytanie: zgadzasz się? I jak sama napisałaś przekroczenie prowadzi do zrady, ale nie oznacza, że do zdrady dojdzie...więc nie wmawiaj mi że nie warto wybaczyć bo i tak zdradzę. Może Ty tak rozumiesz , że się wchodzi w 1 celu dla Mnie jednak istnieje kilka celów. Jak by się chciało zdradzić to by się poszło na dziwki do lasu. prostszy sposób po co namawiać kogoś na jakimś portalu skoro można iść na droge i masz co chcesz, prosić się nie trzeba

Gość dziwne to trochę...
Widzę, że przeszedłeś do ofensywy. Chcesz za wszelkącenę oczyścić się z zarzutów, których ja ci nie postawiłam (pisze cały czas o czymś innym), ale które ciebie wewnętrznie zżerają, bo wiesz, że jesteś winien. Dyskusja, innymi słowy, przechodzi na manowce. To napisze raz jeszcze i innymi słowami, może zrozumiesz. Twój błąd polegał na tym, że byłeś (i zapewne nadal jesteś i z tym walcz) bezmyślny i nierozumny. Objawiało się to w tym, że widziałeś (nie widzisz) granicy, któryj nie należało przekraczać. Granicy bycia fair i nie chodzenia na pokusy. Św. Paweł napisał: "unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła". Dla ciebie i w zasadzie wszystkich do dobra rada. Granicą, której nie należało przekraczać było wchodzenie na strony erotyczne, na które wszedłeś z głupoty (kolejna rzecz do roboty, ale może po tym kopie w tyłek zaczniesz żyć bardziej świadomie i mądrze). To jak daleko zaszedłeś (w kierunku zdrady), a między nami mówiąc całkiem daleko jest sprawą między tobą a twoją dziewczyną. To, co do ciebie piszę dotyczy ciebie, bo do ciebie na trafić. Nie umiesz przyjąć zasłużonej krytyki i nad tym popracuj. Kafe jest o tyle dobre, że o ile trafisz na sensowną osobę, dostaniesz inforamcję "z boku", ocenę pozbawionątwojego subiektywizmu, w której czasem po raz pierwszy zobaczysz słowa gorzkiej prawdy. Nie umiesz tego przyjąć. Wolisz atakować. Smutne. Nie użalaj się nad sobą (to już ostatnia rada). Dużo mniej cię będzie bolało jak się przyznasz przed samym sobą i skierujesz całe siły na naprawienie w sobie wad, o których pisałam. Wspomniałam, że na miejscu tej dziewczyny bym nie wybaczyła. To, po czasie dochodzę do wniosku też nie do końca prawda. Gdyby to było w moim związku z osobą, która jest dojrzała i bez któej sobie życia nie wyobrażam - wybaczyłabym. Chociaż nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż tak postąpił. BTW. Na drodze trzeba zapłacić :)

Gość dziwne to trochę...
I ostatnie. Piszesz, że byś nie zdradził. Nie wiem, na czym to opierasz. Nie miałeś dość rozumu, żeby trzymać się z daleka od portalu erotycznego i innych kobiet, nie wydaje mi się, że masz silną wolę. Gdyby to się nie wydało, kto wie, ile czasu byśtam spędził i do czego by doszło. Widząc, jak jesteś podatny na pokusy i jak bezmyślnie postąpiłeś pokuszę się o stwierdzenie, że za jakiś czas. Nie wiem, tydzień, miesiąc, rok do zdrady by doszło. To moje prywatne zdanie. Cokolwiek się nie stanie z twoim związkiem weź się do kupy, wygoń wewnętrznego lenia i usprawiedliwiacza i zacznij pracować nad charakterem. Tym optymistycznym akcentem się żegnam, Dobranoc. Powodzenia

Gość Zgrywus :)
" a jak juz mówiłem wcześniej napisałem wiadomość żeby zobaczyć czy te dziewczyny maja do siebie szacunek czy leca na kazdego byle miały dostep do sexu " Ode mnie jeszcze tylko jedno: Jeśli chcesz sprzedać to swojej lasce, to mądra dziewczyna zapyta się o to, dlaczego dla tylko sprawdzenia, użyłeś swoich fotek, przecież mogłeś umieścić tam zdjęcia innej nieznanej osoby, chociażby z gazety, nie byłoby wtedy sprawy.

Gość Zgrywus :)
Zapyta Cię o to, miało być.

Gość czarodziejka23
Podaj mi przyklad gdzie napisalam ze nie warto wybaczyc bo zaczynam myslec ze czytasz bez zrozumienia.Napisalam zebys sie nie uzalal nad soba tylko kupil bukiet roz i pedzil do swej kobiety wiec nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.Moje zdanie jest takie po co wywolywac wilka z lasu i tyle w tym temacie.Zdania nie zmienie wiec powtorze sie nie uzalaj sie nas soba i nie oczekuj ze ludzie cie zrozumieja skoro ty sam tak naprawde siebie nie rozumiesz po co tam wszedles.Oczywiscie ze te portale sa dla ludzi i to nic dziwnego jak dla mnie ale po co sie usprawiedliwiasz.Piszesz ze kochasz a nic z tym nie robisz tylko rozpisujesz sie na kafe.Wez sie chlopie w garsc a wszystko bedzie ok.

Gość wiecie co....1236
zdrada sie dzieli na : 1. zdrada fizyczna 2.zdrada emocjonalna obie bolą tak samo. ja nie rozumiem facetów jak coś sie nie uklada w zwiazku to zawsze lecą szukać potwierdzenia swojego ego u innej baby na przerozne sposoby. Dość ze zwiazek troszkę sie sypal to jeszcze trzeba byc głupcem zeby dolewać oliwy do ognia....

Gość przed południem dnia
każdy popełnia błędy.. walcz o nią, jak kocha da drugą szansę, ale nie dziw się się ze się wkurzyła.. boi się ze kiedyś na serio zdradzisz..

Gość wiecie co....1236
faktycznie człowiek dojrzały cokolwiek robi zastanawia sie nad konsekwencjami swoich czynów ...a nie potem płacz" ja nie chcialem" Nie wystarczy patrzeć sobie w oczka i powtarzać "kocham cie"...ot tak bo tak sie robi...Słowa kocham ciągną za sobą okreslone zachowania wobec tej osoby.... "kocham cie" słowami a czyny swiadczą o czymś innym- schizofrenia :):):) to chyba jest

Streszczajac: wszedles na strone, na ktorej szuka sie partnera do seksu, po to, by w zadnym razie nie szukac partnera do seksu, tak? Do sklepu z butami tez chodzisz dlatego, ze Cie buty nie interesuja? Co za szczery, prawdo,owny, prawy okaz sie dziewczynie trafil, a ona zerwac z nim chce, czy ktos sie jej dziwi?

Gość wiecie co....1236
no i ja tez uwazam....ze tu tylko mozna pokazac walką jak zalezy. do upartego bym walczyla w tym przypadku. I nie tylko drogą telefoniczną...listową, osobistą....wszystkimi sposobami....

Gość taaaaa jasne.....
" Nie umówiłbym się z żadna na pewno, kocham dziewczyne i nigdy jej nie zdradze tym bardziej fizycznie, wszedłem tam bo cos mnie podkusiło sam nie wiem co i teraz na pewno już tego nie zrobie " Nigdy nie mow nigdy. Cos Cie podkusilo do zarejestrowania sie tam i napisania, ze jestes wolny, to cos innego by Cie podkusilo do umowienia sie i sprawdzenia jak z nia jest i nie pierdziel tu, ze "nigdy" :classic_cool:

Gość Załamany 25
Rozpisałem się no ale net mi rozłączyło i moje zdanie uleciało. Dla wiadomości do sklepu z butami wchodzę, zeby zobaczyć jaka jest moda i co się teraz nosi nie koniecznie bo chce kupić. Na portal wchodzę bo chce zobaczyć do czego dziewczyny są zdolne, zaznaczam nie koniecznie że chcę jakąś poderwac. i tyle niech wam to wystarczy bo ja nie zamierzam się tłumaczyć. Oceniacie Mnie po paru minutach pisania chociaż nie wiecie do końca jak jest. Portal portalem i nie robie tego gdy tylko jest źle. Szczerze mówiąc to dzień przed tym jak wszedłem na strone dziewczyna ze mną już zerwała przez głupie problemy, z którymi nie mogliśmy nic zrobić -- błache problemy ale przez to się kłóciliśmy. Więc jak widać ten dzień byłem sam, ale wiem co teraz powiecie, że już ze mną zerwała a ja na drugi dzień się zalogowałem na jakimś portalu. Gówno prawda, gówno o Mnie wiecie, nikt nie wie co siedzi w psychice drugiego człowieka. Ale każdy zna sam siebie i wie do jakich momentów może zajść i kiedy się powstrzymać

Gość Ten facet to jakiś głupek
Wrzuca swoje zdjęcia żeby się przekonać czy dziewczyny się szanują, a potem mówi o tym swojej. Dobre :D Chyba znajomi namierzyli, dlatego powiedział :D

Gość Załamany 25
Skoro ludzi poznaje się latami, to niby dlaczego już po paru minutach poznaliście Mnie? i już Mnie osądzacie bo coś napisałem nie wiedząc do końca jaka jest cała prawda? jak zaznaczam wszedłem tam i wiedziałem jak to się może skończyć ale wiedziałem też jak kocham dziewczynę i, że nigdy nie posunął bym się do umówienia z jakąś laską, która się puszcza. podkreslam jakbym chciał zdradzić bym poszedł na łatwizne i poszedł na dziwki. jednak to coś znaczy w necie można być każdym a nie zawsze to co się pisze musi być prawdą.

Gość wiecie co....1236
ja rozumiem ciekawosc...mozna poogladac rozne gadzety erotyczne( moze dla wykorzystania ze swoja dziewczyną) , mozna ogladnąć filmiki erotyczne na necie....wtedy dowiesz sie do czego takie panny są zdolne ...ale logować sie ze swoim zdjeciem, i pisac jeszcze do ktorejs....to jest przegiecie pały. Moze i dziewczyna ci wybaczy jesli wczesniej byleś opiekunczy itd...ale ja widze juz problemy pozniejsze na bazie tego postepku twojego. Taka kobieta zawsze bedzie sie zastanawiać czy moze przestala być atrakcyjna fizycznie dla ciebie, czy moze nudzisz sie z nią w łozku...a moze zapragnie z innym kolesiem udowodnic sobie swoja wartość bo ty ją jej podburzyles. Rozne problemy z tego moga wyjsc

Gość Załamany 25
Nie znajomi nie namierzyli niby jakim cudem skoro powiedziałem jej to w ten sam dzień? Wy nic nie rozumiecie. Ale i tak macie swoje zdanie pfff leje na to bo i tak wiem co robić a wam dostarczam tylko atrakcji w odpisywaniu. Tak samo jak i chciałem wejść na ten portal z ciekawości, tak samo z wami tu pisze, żebyście ieli o czym gadać bo czekacie tylko na jakąś sensacje , żeby co niektórzy mogli się powyżywać po swoich związkach. Owszem są ludzie, którzy rozumieją bo doświadczyli czegoś podobnego ale wg was to pewnie takie same osoby jak ja, mimo tego ze im się ułożyło są szczęśliwi to jednak są głupcami. Brawo za opinie

Gość Załamany 25
wiecie co... Wiem że są różne sposoby, ale na takim filmiku czy z kimś możesz pogadać? nie oceniać można tylko po tym co robi. A ja nie chciałem oglądać tylko zobaczyć co piszą, czy mają swoje priorytety, czy czegoś wymagają, czy tylko tak po prostu są chetne na sex. To co dziewczyna zrobi jest drugą sprawą, bo znam dziewczynę, która nigdy w życiu nie zdradziła i wiem , że nigdy w życiu tego nie zrobi nawet, żeby się odegrać. Więc tacy ludzie istnieją. Jasne a wy byscie chcieli, żeby ktoś wykorzystał wasze zdjęcie i wstawił na takim portalu? Kto wie moze jakbym szukał innego foto w necie bym wpadł akurat na twoje i bym wstawił bo tak? i co miło by było?

Wybacz, ale mądry człowiek nie wstawia swoich zdjęć na taki portal. A już na pewno nie z ciekawości czy dziewczyny są łatwe.

Gość Załamany 25
Dziewczyna nidgy nie będzie się zastanawiała czy jest atrakcyjna fizycznie bo jest i ona o tym wie, dlaczego nie powiem

Gość Załamany 25
Widocznie byłem głupi. Ale przyznanie się do błędu to też sztuka jakbyście nie wiedzieli. A poza tym na takich portalach mają swoje sposoby i nie każde zdjęcie jest przyjęte do akceptacji. Jak oni to segregują nie mam pojęcia. Bo jak próbowałem wstawić foto z neta to odrzucili czemu? mimo że nie było żadnego napisu na nimm?

Gość wiecie co....1236
kurcze ale co ty masz 4 latka....?:) o jakich ty priorytetach piszesz ....kobiet ktore daja ogloszenia na platny seks. Sprawdzasz czy sa bezposrednie i umowia sie ot tak na seks.... heheee a moze sprawdzają czy wyciagna na seks jakiegos zajetego kolesia? czy moze jednak nie bo ma priorytety:)

No dobrze, wstawiłeś, sprawdziłeś, mogłeś usunąć i nie mówić. Zgadza się?

Gość Załamany 25
Wiem co zrobiłem i wiem, że jak się kocha to się wybacza oczywiście nie w każdym przypadku ale ja będę o to walczył i ie obchodzi mnie co o Mnie myślicie ale sens był taki: czy ona mi wybaczyy? a nie jaki ja jestem.

Gość wiecie co....1236
pewnie wybaczy....chocby nawet ze zal jej bedzie straconego czasu na Ciebie... no i moze wczesniej nie byles taki zły.....ale zadra w niej na pewno zostanie :)

Gość Załamany 25
No własnie może tu błąd popełniłem , że powiedziałem. Bo usunąłem profil, może nie potrzebnie mówiłem. Ale znam swoją dziewczyne i wiem jakby zareagowała jakby kiedyś się o tym dowiedziała. Lepiej później niż wcale. Takie jest moje zdanie. A to czy mi wybaczy to jest w jej kwesti.

Gość wiecie co....1236
wiesz co....smieje sie teraz bo ja nie wierze ....ze wlazles na ten portal erotyczny z ciekawosci.. Poprostu kreciło cie i podniecało w tym momencie cialo i erotyczna gadka innej kobiety...

Gość Załamany 25
Zły nie byłem, nieba bym jej uchylił. Wiem, że nawet jak wybaczy to trudno będzie jej zaufać moze nawet nigdy tego nie zrobi, ale ja jestem gotów. pokaże jej wszystkimi sposobami żeby mi zaufała. Już ktoś ją zdradził i wiem jak było u nas na początku, że przez jej byłego nie mogła zaufać długo mi. Ale wiem, że to jest możliwe i będe o to walczył Dziękuje.

Gość zadreczony
tez mam problem bylismy z dziewczyna 2 lata poklucilismy sie o glupie piwo zabralem rzeczy bo mieszkalem u niej przywiozla mnie do domu na nastepny dzien poszedlem do niej chcialem ja przeprosic i wogole doszlismy do porozumienia ze zawizie mnie spowrotem gdy jechalismy powiedziala ze mnie tez wiadomo o co chodzi przytulila pocalowala i powiedziala bym sie usmiechnal na nastepny dzien pojechalem do niej nie wpuscila mnie i zaczela krzyczec i plakac ze chodzilem i rozpowiadalem ze rozstalismy sie bo ona jest zje...na ja nigdzie nie wychodzilem i z nikim nie gadalem powiedziala zebym jechal do domu i nie chce juz byc ze mna jej matka mysle ze stoi za tym nie mam ani jak sie z nia spotkac ani jak zadzwonic pomozcie mi prosze bardzo ja kocham bardzo tesknie za nia ;( i chcialbym by mi wybaczyla ;(