Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany 25

Czy ona mi wybaczy?

Polecane posty

Gość Załamany 25

Cześć wszystkim. Jestem tu nowy nigdy nie miałem takich problemów żeby radzić się innych, mam nadzieję że w tym przypadku mi pomożecie. Byłem z dziewczyną ponad 2 lata, zresztą jestem bo ja się nie zgadzam na jej zerwanie. Bardzo ją kocham świata nie widzę mimo tego ze ostatnio się nie dogadywaliśmy to jest ona tą najważniejszą. Ostatnio sam nie wiem czemu może z ciekawości zalogowałem się na portalach erotycznych i wstawiłem swoje zdjęcie oraz uzupełniłem dane co prawda nie do końca prawdziwe no ale są. Napisałem też że jestem sam i szukam sexu. Może moje wytłumaczenie jest głupie ale wiem że gdybym napisał że jestem zajęty nikt by się nie odezwał. Moja dziewczyna się o tym dowiedziała i zrobiła mi awanture powiedziała że to koniec. Ja nie potrafię bez niej żyć nie wiem czy kiedykolwiek mi wybaczy, bardzo mi na niej zależy i wiem ze już nigdy nie zrobię czegoś podobnego. To była moja głupota wiem ze ją tym bardzo zraniłem ale żałuję tego strasznie. Nie wiem co mam robić jestem gotowy na wszystko żeby tylko mi wybaczyła i zaufała. Pomóżcie mi. Jeszcze nigdy nie byłem tak zakochany. Wiem, że na pewno napiszecie ze skoro tak ją kocham to po co tam wchodziłem, nie wiem ciekawość, ucieczka od rzeczywistości od tych ciągłych kłótni, które zdarzały się od jakiegoś czasu. Wiem też, że ona potrzebowała romantyzmu z mojej strony, ale straciłem prace ( odszedłem bo pracodawca nie płacił) i wiadomo jak to bez pieniędzy, nawet do kina czy na kolacje jej nie mogłem zabrać. Ostatnio nawet nie miałem szansy się do niej przytulić. Wiem ze źle zrobiłem ale chcę to naprawić. Wiem też że nie zabolało ją to że siedziałem na tym profilu tylko że wstawiłem tam swoje zdjęcie i napisałem do jednej dziewczyny czy ma ochote na sex i potajemne spotkanie. Ale jak już wspomniałem nigdy w życiu bym się z nikim nie spotkał to była ciekawość, nie wiem co Mnie podkusiło.

Gość hmmakhd
Z ciekawości tam sie zalogowałeś? a potem z ciekawości umowiłbys sie z tamta laska i z ciekawości ja przeleciał... Swojej dziewczynie (exdziewczynie) daj czas, wytłumacz jej wszystko i badz cierpliwy.. na pewno ja to zabolało wiec tak od razu Ci nie wybaczy, musisz czekac..

Gość Załamany 25
Nie umówiłbym się z żadna na pewno, kocham dziewczyne i nigdy jej nie zdradze tym bardziej fizycznie, wszedłem tam bo cos mnie podkusiło sam nie wiem co i teraz na pewno już tego nie zrobie poza tym skasowałem już wszystkie profile Nawet na fotce chociaz z nikim nie pisałem. Przyznam się ze dopiero 2 tyg temu się zalogowałem do tej pory nawet nie myślałem o tym

Gość gdybym byla na jej miejscu
nie potrafilabym ci wybaczyc

Gość pseudomilosc
na razie to tylko ciekawosc ktora moze przerodzic sie w cos wiecej , nawet nie zauwazysz kiedy wplączesz sie w to

Gość Załamany 25
a dlaczego? to juz jestem skreslony mimo tego co do niej czuje i załuje tego co zrobiłem głupi byłem i tyle wiem to ale zalezy mi na niej :( wiem ze ona tez mnie kocha ale raz juz ktos ja zdradził ale to nie ma porównania do mnie

Gość uważam że...
Dziewczyna bardzo dobrze zrobiła zrywając z Tobą. Teraz możesz pisać "z ciekawości" ze wszystkimi dziewczynami na portalu erotycznym;) Jesteś prosty. i tyle w tym temacie.

Gość Zgrywus :)
Nie znajdziesz tu odpowiedzi na to pytanie. Ale odpowiedz sam sobie tak szczerze, potrafiłbyś wybaczyć gdyby to ona tak postąpiła? Myślę że nie.

Gość a to dopiero...
bardzo dziwny przypadek laska dzisiaj pisze ze jej facet wszedl na portal erotyczny i bla bla bla (dokladnie to samo co ty napisales ) heheheheh to jakas podpucha...

Gość Załamany 25
ja juz z tym skończyłem na bank wole zyc dobrze z dziewczyna niz ryzykowac zwiazek ja z nia planuje przyszłość wiem że bład zrobiłem i chce to naprawić

Gość uważam że...
Raz zrobiłeś z ciekawości, zrobisz i drugi raz;)

Gość Załamany 25
A to dopiero Nie wiem o czym mówisz jak widać wiele jest tu podobnych tematów ja chcę się tylko doradzić

Gość Zgrywus :)
Może i prowokacja. Ale takie coś jest możliwe, więc- Wszystko zależy od tego czy ta dziewczyna potrafiłaby budować związek na nadużytym zaufaniu. To tyle.

Gość pseuoktos
masz fajna dziewczyne podobno ja kochasz a szukasz latawicy ktora z kazdy sie bzyka?

Gość sdfsfs
a skad ona sie o tym dowiedziala?? Wchodzi na takie strony czy co?

Gość Załamany 25
Podkreślam ze ja nikogo tam nie szukałem nie chciałam się z żadną bzykać żeby wejść pooglądać trzeba się zalogować więc to zrobiłem jak każdy facet a napisałem bo chciałem się dowiedzieć czy one są naprawde takie łatwe a nawet jakby zaproponowała mi spotkanie to bym nigdy w życiu nie poszedł, a dziewczynie powiedziałem sam zezłościła się że dopiero teraz a nie od razu. I tak zamierzałem z tym skończyć bo Mnie to nie kręci mówie zwykła ciekawość, aha i to nie żadna prowokacja z dziewczyną co link wysłałaś może bym pogadał ale teraz mam ważniejsze sprawy na głowie a Ty się rozejrzyj ile na forum jest podobnych postów więc nie oceniaj jeśli nie masz pewności i tyle. Piszę żeby się doradzić co mogę zrobić i czy mam szanse na wybaczenie ona wie że już tego więcej nie zrobie.

Gość capo di tutti capi
bądź facetem a nie doopą. Myśl jak facet i dzialaj jak facet a nie dajesz sobą manipulować ja doopa wołowa. Wlazłeś na portal no i co z tego? Jakby ta twoja bezgranicznie cie kochala to wystarczyłoby jej proste wytłumaczenie

Gość Załamany 25
a taką dziewczynę jak ja mam to ze świecą szukac nie wiedziałem że ją tak skrzywdze, każdy popełnia błędy grzechem jest to gdy się popełnia te same błędy kilkakrotnie a ja tego nie zamierzam robić, zrobiłem głupstwo i się do tego przyznaje a wy mnie osądzacie o jaką prowokację

Gość Załamany 25
tylko wtedy wiesz co by powiedzieli o takiej co wybaczyła że jest ślepa, ja wierze że mi wybaczy bo wierzę w jej miłość pomogła mi się zmienić, i jestem facetem tylko zakochanym i na pewno normalnym

Gość capo di tutti capi
bIEDAKU KAJASZ SIĘ JAKBYŚ JĄ CONAJMNIEJ Z 10 LASKAMI ZDRADZIŁ. pRZESTAŃ. Lala jedzie sobie po uczuciach i ustawia cię juz teraz a ty jesz jej z łapki jak piesek

Gość Załamany 25
capo di tutti capi widzisz ty tak rozumiesz a dziewczynom sie nie przegada one kazda zdrade traktują jako wylądowanie w łóżku, a dziewczyna kocha Mnie bardzo dobrze o tym wiem ale chyba chce mi dać nauczke

Gość przeczytalam ale
capo di tutti capi -dobrze mowisz. Przestan sie mazgaic .Raz popelniles glupote .Kazdy ma do tego prawo. Teraz wiesz , ze nie zrobisz tego. Powinna zrozumiec. Jesli nie -niech szuka swietego. Mpze tak szukac do usranej smierci.

Gość Załamany 25
to co jeśli ona niby mną manipuluje to ja mam ją rzucić?

Gość Załamany 25
Nie mazgaje się tylko mi na niej zależy nie wiem czy mną manipuluje bo nigdy nam niczego nie brakowało w miłości, miałem przed nią 2 dziewczyny ale żadna nie była taka jak ona dlatego mi się spodobała a nie chce stracić życiowej szansy, a może boi się że znów tam wejde i dlatego tak zwleka a w głębi duszy chce mi wybaczyć

Gość Załamany 25
wiem że tak zareagowała bo to wg niej do mnie nie podobne to stało się dopiero wczoraj wiec chyba moge dać jej trochę czasu prawda? żeby zrozumiała że nie chciałem itd

Gość przeczytalam ale
nie rzucic ale spokojnie podejdz do tego.Wytlumaczyles , przeprosiles . Przestan ja ciagle prosic, latac za nia. Odsun sie i poczekaj.Ruch do niej. Jestem kobieta, ktora nie zdradza i gdyby przydarzylo sie takie cos mezowi, dalabym szanse. To jeszce nie zdrada.A raz mozna glupstwo popelnic.

Gość Załamany 25
przeczytałam ale dla większości dziewczyn na forum jestem hujem i nie należy mi się wybaczenie i powiedz jak tu można normalnie pisać skoro obrzucają cie błotem a tak naprade nikt nie wie jak było w moim związku nie ważne czy byliśmy szczesliwi i zasługuje na drugą szanse czy nie bo wg nich jestem już skreślony tak jakbym bzykał każdą panne na boku chyba to jak się układało wcześniej w związku ma jakieś znaczenie na dalszy rozwój prawda?

Gość Załamany 25
przeczytałam ale nie latam za nią co prawda rozmawialiśmy tylko przez tel nawet się nie widzielismy i nie mialem szansy jej przeprosić ale chce jak najszybciej to zrobić i zobaczyć czy mi wybaczy czy też nie, to nie jest tak że wykorzystuje to że za nią latam czy coś wrecz przeciwnie nie robie tego bo chce poczekac az się zobaczymy i wszysko jej wyjasnie w 4 oczy