Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 425

Czy można odnaleźć osobę znająć tylko jej imię i nazwisko?

Polecane posty

Gość doner53
PS wyprowadziła się do warszawy ma czarnego psa pudla i dużo gra na skrzypcach i nigdy nie ogląda telewizji i nie gra na komputerze

Gość gość
Osoby zamieszkałe w Anglii można znaleźć po wpisie do uprawnionych do głosowania. Jako, że UK ciągle jest w Uni Europejskiej, Polacy mają prawo do głosowania od momentu zamieszkania w UK. Jeśli wiecie, gdzie (mniej więcej )ta osoba mieszka, znajdźcie hrabstwo (county ) pod które to podlega. To czy ktoś głosował albo ma zamiar nie ma znaczenia.

Gość gość
Chciała bym dowiedzieć się gdzie przebywa w chwili obecnej mój dobry znajomy.Po moim wyjeżdzie z Polski straciłam z nim i jego rodziną kontakt.jego dane ,które pamiętam.. Janusz Berger ur.5 marzec 1949 rok w Chełmnie.Średnią i wyższą szkołę ukończył w Bydgoszczy,.w chwili utracenia kontaktu mieszkał we Włocławku i pracował AZOTACH

Gość Sarixx1231
Ja też mam taki problem , jadąc na wakacje na Ukrainę w moim przedziale sypialnym był żołnierz z którym gadałam 6 godzin i strasznie się w nim zauroczylam, wiem ze ma na imie Ivan i jego nazwisko zaczyna się na K bo resztę zapomniałam z emocji ,ma 20 lat, opowiadał mi że pracuje już rok w wojsku i jest rekrutantem, że ma gospodarstwo rolne w miejscowości Mikołajów, że ma dwie młodsze siostry , piec psów i dwa koty , tak bardzo się w nim zauroczylam że ciągle o nim myślę i bardzo chce go odnaleźć , czy ktoś wie jak mogę odnaleźć ukraińskiego żołnierza? Podałam mu mojego fb ale obawiam się że oni tam w wojsku nie mają komputerów ani Internetu a on miał taki zwykły prosty telefon .

Gość gość
Proszę o kontakt.Szukam znajomego.Jego dane.Marek Borowczyk.Mieszkajacy kiedyś w Katowicach przy ul.Zdanowej.

Gość gość
Ja szukam swojej pierwszej prawdziwej miłości. Minelo ponad trzydziesci lat a ja ją kocham i tęsknie. Nie wiem jak ją odnależć. Pozostał mi tylko ból i tęsknota

Gość GOSC57

W INTERNECIE JEST DARMOWA WYSZUKIWARKA ONLINE,ZA KOD DO OTRZYMANIA WSZYSTKICH INFORMACJI O DANEJ OSOBIE..NR.TELEFONU ,MIEJSCE ZAMIESZKANIA I INNE DANE SMS ZA 31ZŁ