Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sie ze mna dzieje?

Prosze o pomoc!

Polecane posty

Witam was serdecznie! Mam pewien problem. Od pewnego czasu obawiam sie ze jestem w ciazy. Stosunek odbyłam 11 dni temu. Pierwszy raz stosunek odbył sie z zabezepieczeniem w postaci prezerwatywy, ktora nie pekla ani sie nie zsuneła. Za drugim razem, nie uzylismy zadnego zabezpieczenia, jednak chlopak nie "konczyl" we mnie . Jakis czas temu pojawił mi sie brązowy pasek na brzuchu, od pepka w doł. Minimalnie zwiekszyly mi sie piersi, jutro powinnam dostac okres, lecz nie odczuwam objawowo takich jak za kazdym razem to bywalo wczesniej. Dodam ze 2 tygodnie temu, mialam powazna infekcje drog moczowych oraz wysoka goraczke, brałam antybiotyki. Wykonałam 3 testy z czego kazdy był negatywny. Od czasu do czasu odczuwam klucie w kroczu. Od 3 dni wystepuje u mnie biały, plynny sluz. Czy jest jakies prawdopobienstwo ze jestem w ciazy? Czy choroba mogła wplynac na okres? Jezeli nie jestem w ciazy to skad ten pasek?

Gość ajlin
po 11 dniach to jeszcze nie ma takich objawów, a już na pewno nie ma ciemnego "paska"! przecież jeszcze Ci się nawet okres nie spóźnia. A choroba na pewno mogła wpłynąć na okres.

Gość Pomożemy
Pomieszanie z poplątaniem. Napisz kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, to kluczowa sprawa. I rozumiem, że stosunek odbyłaś 11 dni temu, tak?

Gość hihihihihihihihi
Jak miałaś stosunek 11 dni temu, to po co robiłaś testy ciążowe 2 tyg. temu? Coś namieszałaś.

Gość hihihihihihihihi
oczekiwałaś pomocy,a teraz się nie odzywasz, dziwna jesteś

ostatnia miesiaczke mialam 17 grudnia, a test robilam wczoraj i 3 dni temu

Gość do autorki postu
za wczesnie na test ciazowy, a linea nigra to tez nie rosnie na brzuchu zaraz po zaplodnieniu :D

czyli wychodzi na to ze jak narazie nie mam sie czym przejmowac tylko za kilka dni powtorzyc test

Okres mialam 11 , tam sie pomyliłam