Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskawaska

Jaki prezent na sam slub ?

Polecane posty

Gość jaskawaska

No wlasnie co sie kupuje jak dostalo sie zaproszenie na sam slub ?

Gość wiatttya
kwiaty

Gość jaskawaska
A kiedy daje sie te kwiatki i drobiazg ? Jak młodzi wychodza z kosciola tak ? Sorry za debilne pytania, ale na slubie nie bylam z 10 lat ;/

Gość vchmnvchmnfhnf
tylko kwiaty moim zdaniem

Gość inna ^^
tylko kwiaty?? dajcie spokój. chyba ze macie po 15 lat, wtedy rzeczywiście nic poza kwiatami dać nie możecie. na ślub zazwyczaj daje sie koperty... z zawartością. wiadomo że mówimy o grubszej sumce . spaliłabym się ze wstydu gdybym nie dała prezentu państwu młodym ;/

Gość Inna PM
Tylko że autorka została zaproszona na sam ślub, na wesele już nie. Wg mnie kwiaty plus jakaś książka czy pościel to dobry pomysł.

Gość jest refundowany,spojrz
kwiaty i wino ;)

Gość do inna ^^
wlasnie autorka jasno napisala ze zostala zaproszona na SAM SLUB :) Jak widac niektorzy mysla , ze slub to takze wesele ;/ Mysle autorko ze kwiaty i winko bedzie ok :) Ewentualnie zamiast wina mozesz dac takie fajne grawerowane kieliszki :) Ja takie dostalam od znajomej, ktora zaprosilam tylko na sam slub :) Podczas pierwszej rocznicy slubu pilam z nich wino z mezem. Mam na mysli cos w ten desen: http://allegro.pl/listing.php/search?string=grawer&category=54060

Gość A półkoło
Kwiaty...

Gość WVERTGHIKUJYV
OJ WARIATKI - SKORO ZAPROSZONA NA SAM ŚLUB TO ŻADNYCH KOPERT I PREZENTÓW BO I ZA CO ???????????? JEŚC I PIC NIE BĘDZIE

Gość mogą być kwiaty ale nie muszą
zwykle Młodzi dostają ich tyle, że albo ich mieszkanie wygląda potem jak świeża mogiła, albo zostaja wywiezione na cmentarz czy do kościoła... Nie muszą być kwiaty, może być pamiątkowa kartka gratulacyjna (chocby i wasnoręcznie wykonana) z życzeniami szczęścia, a do tego jakiś ładny drobiazg za kilkadziesiąt złotych, np. prosta ramka na zdjęcia, dwie filizanki/kubeczki, paczuszka dobrej jakościowo herbaty, spieniacz mleka do cappuccino, etc. Można też do kartki z życzeniami wsunąć po prostu 100 zł, zamiast tych nieszczęsnych kwiatów.

Gość teraz w modzie jest wręczenie
czegoś zrobionego samodzielnie, jak kartka z życzeniami plus usmażone własnoręcznie konfitury albo domowa nalewka w ładnej butelce, serwetka udziergana na szydełku... bezpretensjonalnie i sympatycznie

oczywiście zamiast kwiatów może być elegancko opakowana butelka dobrego wina,bądz lepsza bomboniera, od bibelotów, o których pisze pani wyżej trzymałabym się z daleka:P i tak pewnie wylądowałyby w koszu

Gość ja kolezance kupilam
album na zdjecia, tez bylam tylko w kosciele. Kwiaty zwiedna, niech ma po tobie pamiateke, mimio ze moze beda miec fotografa, to na pewno wiele osob bedzie im robic zdjecia zwyklym aparatem.

Gość karooolciagam
Ja ostatnio byłam na weselu i kupiłam bon podarunkowy dla młodej parey, sami sobie wybiorą co chcą i chcą podobno jechać razem do spa:) fajnie, bo kase by przerąbali a tak to mają wycieczke ślubną i przyjemności:) http://www.bhclub.pl/Sklep/Karty-i-bony-B-H tutaj je kupiłam jakby ktoś był zainteresowany