Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanyyyyyyyyy

zostawiła mnie

Polecane posty

Gość zakochanyyyyyyyyy

jak w temacie, byłem z kobietą ponad pół roku ona 33 ja 35 lat. I nagle Ona oznajmia mi że z nami koniec tak nagle z dnia na dzień. To była druga kobieta którą tak mocno pokochałem (pierwszą była moja ex żona) teraz już jestem przekonany że kobiety trzeba traktować przedmiotowo a nie tak jak ja że byłem na każde zawołanie. A najlepsze co mi powiedziała po ponad półrocznym związku, że Ona jest zablokowana na związki i chce być sama. Nie odzywam się do niej w ogóle ona po dwóch tygodniach pisała do mnie smsa że może pójdziemy do kina ale jej nie odpisałem niech wie co straciła. Kocham Ją ale się teraz boję że jak do niej wrócę to za jakiś czas znowu będzie to samo i mi powie że z nami koniec a ja nie chcę tak cierpieć tak znowu ja się boje o swoje zdrowie. Co Wy na to dobrze robię ?

Gość raczek1
olej ją, nie ta to inna, chyba że była dobra w seksie

Gość hihihihihihihihi
Sama jestem kobietą, ale baby są pokręcone. Ja jestem wyjątkiem, ale jestem niestety zajęta.

Gość zakochanyyyyyyyyy
no była niezła :)

Gość raczek1
ale znajdziesz jeszcze lepszą

Gość zakochanyyyyyyyyy
najgorsze jest to że nie mogę w ogóle usnąć i nic zjeść po prostu masakra tak, ja myślałem że my jesteśmy jak puzle (tak dopasowani) nie wiem co robić

Gość zakochanyyyyyyyyy
nie wiem czy znajdę lepszą bo Ona była the best

Staraj się o tym nie myśleć, znajdź jakieś hobby. Najgorsze co możesz zrobić to do niej wrócić, albo stoczyć się na dno. Głowa do góry! :)

Gość hydroko9
wyobrażasz sobie życie bez niej? teraz jest to za świeże więc pewnie nie, ale myślisz że mógłbyś? do łóżka mógłbyś pójść z inną? miałbyś z tego taką przyjemność?

stary, byles z nia zaledwie pół roku ... to dopiero poczatki czegokolwiek , a Ty juz piszesz o wielkiej miłosci :O?? nie wkrecaj sobie

Gość hydroko9
Trolica ,a wg ciebie miłości trzeba się latami uczyć? nie narzucaj swojego zdania, sory ale ja wierzę ,że uczucie pojawia się szybko albo wcale, ty chyba mówisz o przyzwyczajeniu

hydroko9 Trolica ,a wg ciebie miłości trzeba się latami uczyć? nie narzucaj swojego zdania, sory ale ja wierzę ,że uczucie pojawia się szybko albo wcale, ty chyba mówisz o przyzwyczajeniu szybko to sie pojawia sraczka albo zauroczenie , z pewnoscia nie miłosc :O

Gość zakochanyyyyyyyyy
do łóżka z nią nie pójdę bo ją kocham i tylko o tym myślę, wiem że byłem z nią tylko pół roku ale zakochałem się jak młody szczeniak. Ona bardzo długo była sama, podobnie jak ja prawie 6 lat i jesteśmy razem po rozwodzie i po bardzo burzliwych związkach

czemu nie? jeśli znali się dobrze, polegali na sobie... nikt nie powiedział, że znali się pół roku, tylko że spotykali się pół roku :)

Gość hydroko9
trolica tak sobie wmawiaj 🖐️ kolejna co wszystkie rozumy pozjadała

Gość zakochanyyyyyyyyy
między nami iskrzyło od samego początku dlatego jej nie rozumiem, przez te pół roku po prostu się do mnie kleiła, wieszała się na szyi, całowała, dosłownie gdzie byśmy nie byli. Aż tu z dnia na dzień takie coś to jest masakra dobrze że już ze mną lepiej bo raz byłem na izbie przyjęć

Dobra, przestańmy się kłócić. Lepiej zadać sobie pytanie: czemu cię zostawiła? Albo lepsze: czemu z tobą była, skoro jest "zablokowana na związki"?

hydroko9 trolica tak sobie wmawiaj kolejna co wszystkie rozumy pozjadała to Ty wychodzisz z załozenia , ze tylko Twoje zdanie jest "słuszne i sprawiedliwe " :O a rozrózniasz czym jest zakochanie, zaurocznie a czym miłosc ? czy wszystko wrzucasz do jednego wora ? bo skoro spac ktos nie moze , motyle w brzychu odczuwa to juz big love :O? nascie lat dopiero mamy :O?

Gość zakochanyyyyyyyyy
no właśnie czemu? tez się jej pytałem, po co mi w ogóle dawała nadzieje, po co się tak zachowywała. A ona na to że starałam się ale nie mogę bo nie potrzebuję faceta

Gość hydroko9
haha wiedziałam że zarzucisz mi naście lat wielce dorosła osobo :D ile masz 21? ale to już przecież nie naście ;) nie musisz mi mówić jaka jest różnica, gdybym nie wiedziała to bym nie wypisywała takich rzeczy ,ale ja się chyba nie pomyliłam skoro po 5 latach razem czuję to samo co na początku?

Gość nhjkgbuifv
jeśli tylko dlatego, że jakaś cię zostawiła będziesz teraz traktował wszystkie przedmiotowo to będziesz gnojkiem- co ma jedno z drugim wspólnego ?

Gość raczek1
ale nie mogę bo nie potrzebuję faceta-- a kto ją będzie ruchał? tego też nie potrzebuje?

Gość omega3d
nhjkgbuifv- nie masz pojęcia.. to niszczy psyche :( sama od tego czasu tak traktuję facetów i rozumiem dlaczego można się zamknąć na związki..

Nie powinieneś się nią przejmować. Skoro ma 33 lata i się tak zachowuje to nic dobrego nie wróży. Jeśli jej charakter i zachowanie nie wyszłyby teraz to na pewno przy innej okazji.

hydroko9 haha wiedziałam że zarzucisz mi naście lat wielce dorosła osobo ile masz 21? ale to już przecież nie naście nie musisz mi mówić jaka jest różnica, gdybym nie wiedziała to bym nie wypisywała takich rzeczy ,ale ja się chyba nie pomyliłam skoro po 5 latach razem czuję to samo co na początku? oczywiscie,bo prezentujesz poziom nastolatki w tym co piszesz a poza tym jestes napastliwa a swoja droga ... troche to niepokojące , ze wciaz czujesz to samo po 5 latach bycia razem .. :P i nie juz dawno nie mam nastu lat , 21 tez nie

Gość zakochanyyyyyyyyy
seksu też nie potrzebuje, myślisz że nie pytałem, powiedziała mi że raz na pół roku kkkkkuuuurrrrwwwaaaaa sory

jakby to seks był dla niej najważniejszy :p wiadomo, że musi mieć jakieś problemy, albo złe przeżycia. Może z nią porozmawiaj?

Gość raczek1
a może ona seksu tylko z tobą by chciała ,a z innym nie potrzebuje?

Gość zakochanyyyyyyyyy
Ja Was rozumiem, ale tak bardzo się zakochałem że szok mi się wydaje że to ta jedyna (chociaż może się wydaje) o byłej żonie też tak myślałem ale też mnie zostawiła. Dlaczego kobiety zakochują się w skurwysynach ? Bo to już dawno zauważyłem, nie opłaca się starać trzeba je poniżać