Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rfaello

Rodzinny Problem

Polecane posty

Gość Rfaello

Witam, mam problem w noworoczną sobote przyszła do nas rodzina i w pewnym momencie ciocia dziwnie sie w stosunku do mnie zachowała, otóz siedziałem sobie w swoim pokoju , a ona przyszła i zaczęła mnie zagadaywać, nogi miałem połozone na takim malym stoliku, a ona usiadła na nim tak, ze moje stopy byly między jej nogami i w dodatku bardziej sie przyblizyła ocierając się chyba "tym miejscem" o nie kilka razy. co to mialo znaczyc i co jeśli osiągneła orgazm jak sobie z tym poradzic, nie chce w przyszlosci wyjsc na dewianta.... Powiedziec komuś??

Moim zdaniem nie powinieneś nikomu mówic to nie pewne info moze przypadkiem sie ocierała? A jeśli nawet specjalnie nie brałeś w tym czynnego udziało zostaw tą sprawe w spokoju chyba ze znowu sie takie cos wydarzy wtedy zareaguj.

Gość Akronim to prawiczek
J.w :D

ps. A ile masz lat? :> Jak 12 i bedziesz mowic matce o takich rzeczach to ciezko bo jak bys nie wiedział o sexie nie byłby dla cb to problem.

ta historia nie jest prawdiwa, normalny koles by sie nie przyznal ze jest molestowany przez ciocie klocie

Summer19 ta historia nie jest prawdiwa, normalny koles by sie nie przyznal ze jest molestowany przez ciocie klocie Brawo drogi Watsonie.

Motze prawitzek, ne, naprawde prawitzek :D

summer nie żartuj, tylko się zastanów, czy wchodząc na kafeterię warto się chwalić swoimi możliwościami intelektualnymi - nie dostrzegasz sprzeczności?

Akronim udaje, ze nic sie nie stalo, ze on je prawitzek :D

ja, bylo by lepiej na swiecie jakby laski staraly sie facetom udowodnic jakie to sa madre a nie jakie to maja cycki

qrcze, sorry, przypomniałem sobie, że masz małe :( ale masz ładne włosy :)

Narazie czekajmy na odpowiedź autora ciekawie sie czy to perfidnie bylo czy przypadkowe posuniecie :P nie cały swait kręci sie wokoł erotyki

Gość Rfaello
Historia jak najbardziej prawdziwa, mam 17 lat, więc tak sobie myślę, że jest trochę zaniedbywana i w jakis sposób chce sobie ze mnie zrobić ucznia, a z niej nauczycielkę. Ale co będzie jak posunie się dalej, nie na astepna wizyte ja uciekam z domu...:(

Mi tez dlatego go wybrałem ^^ Rap love nIe wchodz z domu jak przyjdzie sprawdz to moze to był przypadek albo juz tego potrzebowała i chwyciła za 1 rzecz w pobliżu.