Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnainieszczęśliwa:(

chcę umrzeć, jestem taka nieszczczęśliwa...

Polecane posty

po prostu umrzeć i nie cierpieć,weżmy dzisiejszy dzień, zaspałam, łapu capu do pracy, zimno jak cholera, od rana stresujące spotkanie które już się na szczęście skończyło, teraz siedzę, ukradkiem piszę na kafe i patrzę na stertę papierów i innych rzeczy które muszę podpisać, gdzieś zanieść coś poprawić, i mimo że to piątek i zaraz sobota to mi się żyć odechciewa :/ dziś sie nie wyspałąm, pracowalam do 2 rano a przed 6 wstać musiałam, nawet nie moge się wyspać!!! a tutaj kolejne sprawy , i tyle innych problemów i zmartwień, pensja za którą ledwie idzie żyć, jestem nieszczęśliwie zakochana w facecie który nawet na mnie nie spojrzy, wszyscy trują i gadają,np każdy dziś czegoś chce, a ja marzę jedynie o odrobinie relaksu, gorącej kąpieli i o tym żeby sie wyspać, i jak tak patrze na swoje życie to najlepsze lata mojego życia bezpowrotnie uciekają, niby wszystko jest ok ale chciałabym czegoś więcej, lepszej pracu, lepszych pieniędzy a tu nic:(:(

Gość effcia.
masz to na co godzisz się

Gość adinnaaaa
spokojnie, to tylko gorszy moment, jak to sie mowi raz nad wozem raz po wozem. pozniej z perspektywy czasu zobaczysz, ze zycie samo sie uklada

Gość podła Marcysia
z tego powodu chcesz umrzeć ? :-O dzisiaj zmarł K. Kolberger aktor który 15 lat walczył z rakiem i chciał zyc a ty pierdołami sie przejmujesz

ten facet wie, ale powiedział że z tego nic nie będzie :/ i to jest cholernie bolesne jak o tym pomyślę, chociaz nie tracę nadziei, piszecie że sama się na to godze, tylko że caly czas szukam lepszej(przede wszystkim lepiej płatnej) pracy i nie ma nic, wszyscy mi mówią że powinnam się cieszyć że w ogóle mam robotę :/ ok, ciesze się, tylko że to miało być przejściowo a to już prawie 4 lata miną jak tu pracuję, 4 lata :/ zleciało tak szybko, że nawet się człowiek nie obejrzał :( a wracajac do pracy to jak znajdę coś sensownego to okazuje się ze już nieaktualne albo odrzucają moją kandydaturę bo coś tam, a pracę dostaje jakaś lala z wyglądem prostytutki :/ i spróbuj się tu cieszyć życiem :/ niektórych stać na wszystko, mają z kim dzielić życie, niektórym wszystko tak łatwo przychodzi, praca, kariera, rodzina a ja tyram z a grosze, mieszkam w okropnym mieszkaniu i nie stać mnie na jakieś zbytki i przyjemności