Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefretete!!!!!!

co o tym myslec

Polecane posty

Gość nefretete!!!!!!

nie wiem co o tym myslec ...nie wiem czy moj mąż mogłby ...flirtowac, zdradzac mnie czy wogóle miec jakies dziwne stosunki z teściową swojego brata no oczywiscie ze by mógł, ale nie wiem czy to ja juz swiruje czy co?? po pierwsze od czasu do czasu przesiaduje u nich, ze niby u brata 2. nocował tam raz, moze dwa 3 mówią do siebie na ty 4 przeczytałam dwa czy trzy razy jak do niego napisała smsa, co słychac u ciebie i takie tam 5. to najgorsze- kamał ze nie odpisał, a ja głupia sprawdziłam to i sie okazało ze odpisał jej na nastepny dzien jak ja poszłam do pracy 6. raz dorwałam jego biling i była tam tez trzy smsy do niej, w dzien akurat jak nie bylismy razem 7.on nie potrafił tego wyjasnic, mówił ze nic do niej nie wysyłał 8. raz przyznał sie ze ona go odwoziła do domu klika razy i dwa razy przesiedzieli w samochodzie pól godziny bo ona sie załiła jakie ma ciężkie zycie kurwa jak to pisze to widac czarno na białym , ze cos jest nie tego poza tym ona ma ponad 40 lat i jest brzydka, taką wiejska baba

Gość nefretete!!!!!!
up up nikt nie napisze swojego zdania ???

Gość wewewewewewwe
uuuuuuuuuu cięzko,

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
uppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Czasem to co widzisz jest tym co jest a my tylko wmawiamy sobie że jest inaczej. Miej to na uwadze i przejdź do czynów.

Gość nefretete!!!!!!
no ale co mam zrobic??k mac jaki czyny mam wykonac,???tak odrazu mam skonczyc to małzenstwo