Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna wykończona

na sen?

Polecane posty

Gość bezsenna wykończona

Od tygodnia nie mogę spać. Kładę się o 22-23 i walam się całą noc z boku na bok. Przysypiam na 15 minut i znów się budzę na 2-3 godziny przewracania z boku na bok. :( Przez ostatni tydzień spałam może 8 godzin W SUMIE. Jak już uda mi się przysnąć to śnią mi się dziwne i niepokojące sny. Które mnie dodatkowo wykańczają. Śnią mi się krewni, którzy od lat nie żyją albo, że się zgubiłam w lesie i robi się ciemno i zimno... itp. Wczoraj w związku z dniem wolnym mogłam pospać więc po całej bezsennej nocy przysnęłam NORMALNYM snem od 6.00 rano i spałam jak zabita do 9.00. paradoksalnie obudziłam się jeszcze bardziej zmęczona. Śniło mi się, że moja 85 letnia babcia upadła, złamała biodro i nie ma nikogo, kto mógłby jej pomóc - czułam jej przerażenie i swoją bezsilność. :( Dziś nie mogłam spać cała noc. Przysnęłam ok 5.30 a o 5.55 zbudziłam cała zlana potem i we łzach. Śniło mi się, że moja mama zmarła. Mam dość. Jestem kłębkiem nerwów. Wyżywam się na mężu, krzyczę na dzieci. Chcę zasnąć i nie mogę. Nigdy wcześniej nie miałam problemów ze snem. Co robić? :(

Gość Mortadellła
Walnij sie młotkiem w łeb to uśniesz.