Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed południem dnia

------odejść na zawsze?---

Polecane posty

hej Jestem z Moim chłopakiem ponad rok, kocham go bardzo mocno, ale mam tego typu problem że nie umiem panować nad emocjami i on przez to cierpi.. Z miłośći do niego starałam się zmienić, wiele razy próbowałam, ale gdy się wkurzam na byle co, o byle co, to natychmiast staje się agresywna, chamska i wulgarna. kurcze walczę z tym dla niego ilę mogę, obiecuję mu że taka już nie bd. ale gdy nadchodzi moment że wybucham gniewem, nic mnie nie hamuje! nic! a potem tego tak bardzo żałuje i przepraszam. on mi wybacza i tak w kółko.. wiecie ile razy go obraziłam? wyzwałam bez powodu?:( nie chcę go dłużej ranić, jest zbyt cudownym facetem i nie zasłużył sobie na to! kocham go bardzo ale czuję że dla jego dobra będzie lepiej jak go zostawię.. czy to dobry krok?;(

Gość ddsdsdfs
staraj sie jeszcze bardziej opanowac... ja mam podobnie z tym ze po 3 latach juz troche latwiej ,czasem lepiej milczec nic powiedziec za duzo czyli masz powiedziec cos w nerwach zamknij dzioba :)

tak często sobie i jemu mówię, staraj się... kurcze dla niego zrobię wszytsko..chyba czas na psychologa.