Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-wrocławianka

Kto z Wrocławia???????????????

Polecane posty

Gość nie-wrocławianka
dziękuje za info o kamienicach również :) oj kłodka może być jakaś pierwsza z brzegu, chodzi o symbol przeciez :) ale juz porzućmy ten temat, kazdy w sumie może mieć swoje zdanie : )

Gość taki tam jeden........
Na dobry i w rozsadnej cenie obiad polecam Green Way na Kuzniczej. A jak chlopak lubi dobre piwo to na nasypowej 'cesky raj' z czeskim dobrym piwem (ceny od 5 w gore). Spacer po Ostrowie swetna sprawa jak pogoda dopisze. Nie wiem czy sie da pozwiedzac, ale sprobowac mozna - gmach glowny UWr - pl. Uniwersytecki, wieza matematyczna (chyba tak sie nazywa) i sala Leopoldina. Mi osoiscie sie podoba wnetrze kosciola Dominikanow - zwlaszczaw ieczorem gdy sciany i sufit sa oswietlone - (jak latwo zgadnac miesci sie za galeria dominikanska). Szkoda ze fontanna na pergoli nieczynna zima bo warta zobaczenia, ale bedziecie miec pretekst by drugi raz odwiedzic wroclaw latem jak Wam sie spodoba. Na Kazimierza niedawno (stary jestem wiec ponad rok to dla mnie ciagle niedawno :P) otworzyli muzeum, sam jeszcze nie bylem, ale od znajomych slyszalem duzo dobrego. Warto tez zobaczyc DH Renoma, ktora dostala sporo nagrod ostatnio za najlepsza renowacje starego budynku.

Gość nie-wrocławianka
mam nadzieje że 2 dni nam wystarczą :D bo widze że jest na co rzucić okiem, fajnie, dziękuje wszystkim!