Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trollkaczka

zacofani rodzice!!!

Polecane posty

rodzice nie chcą już żeby mój chłopak u mnie nocował, bo wścibscy sąsiedzi już się wtrącają! tyko temu ma u mnie już nie nocować, chore!!

Gość śmieszy mnie ludzka mentalność
sąsiedzi decydują o Twoim życiu ?! powiedz rodzicom że jak sąsiedzi się tak przejmują twoim losem to niech Ci opłacą studia, wesele i wykup własnego M może też za darmo będą bawić twoje dzieci ? tacy troskliwi i przejęci.....

Gość śmieszy mnie ludzka mentalność
obrońcy moralności i Twojej cnoty.... niech zrobią pikietę z krzyżem w roli głównej na klatce schodowej....ewentualnie niech któraś z sąsiadek pilnuje w nocy czy chłopak nie wchodzi do twojego łóżka.... ale ubaw....

ja 19, chłopak 22. chcę żeby u mnie nocował, bo ma do mnie 20km.. a nie zależy mi na seksie tylko żeby był.. i nie musiał tak codziennie do siebie wracać..

Ja mam jeszcze młodych ,ale nie pozwalam na wszystko :)

Naród zacofany, to prawda. Ale czy rodzice? Raczej sąsiedzi. Zrozum rodziców, nie chcą, żeby o nich źle mówiono.

Gość gość
Możesz mieć chłopaka ? Uwierz dziewczyno mogło być gorzej...

Gość gość
bo ma do mnie 20km gdyby był zakochany w tobie to by do ciebie rowerem lub pieszo przyjeżdżał widac ze zależy mu tylko na twojej piczce przekonasz sie ze jak mu powiesz sex dopiero po poślubię rok i go nie będzie znajdzie sobie łatwiejsza dziewczynę