paris:-) 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Jaki jest śluz przy początkach ciązy? jest go dużo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 7, 2011 proszę o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 7, 2011 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczekaj do dnia aa Napisano Styczeń 7, 2011 sluz niema tu nic do rzeczy czemu nie zrobisz testu? soznia co sie @ czy jestes moze przed@? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 7, 2011 jestem 3 dni prze @ ale zawsze już tydzień wcześniej czułam że będę miała,a w tym miesiącu nic nie czuję,zawsze mnie bardzo boli brzuch a tym razem nic i wogóle tego śluzu mam dużo więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Styczeń 7, 2011 Może nie być wcale śluzu a może być biały ( mętny ), lepki ale nie rozciągliwy - czyli taki sam jak w dni niepłodne, więc na tej podstawie ciąży nie określisz. Natomiast nie występuję śluz przezroczysty, rozciągliwy, taki jak w dni płodne, bo świadczy o przewadze hormonów, które zagrażają ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 7, 2011 ok.dzięki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach