emka78 0 Napisano Styczeń 7, 2011 Witam wszystkich serdecznie i bardzo proszę o radę. Zacznę od tego, że mam endometriozę i we wrześniu miałam 3 operację, podczas której zostały usunięte prawe przydatki. Ostatnia miesiączka była 8.12 13 dc miałam jednorazowe plamienie a 25-26 dc miałam plamienie jak kawa z mlekiem. Plamienie po 2 dniach ustąpiło i mam teraz biały śluz. Czy w przypadku np. braku owulacji mogło być to plamienie zamiast okresu? Zaznaczam, że w ciążę raczej nie wierzę po 10 latach walki z endometriozą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emka78 0 Napisano Styczeń 7, 2011 naprawde nikt nie ma pomyslu co sie moze dziac ?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczekaj do dnia aa Napisano Styczeń 7, 2011 to idz do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emka78 0 Napisano Styczeń 7, 2011 do mojego lekarza uda mi sie dostac dopiero za 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczekaj do dnia aa Napisano Styczeń 7, 2011 wiesz nikt tu nie jest lekarzem ani wrózką i nie powie co czemu tak jest musisz poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach