Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yuumi

Sposoby usuwania blizn

Polecane posty

Gość Yuumi

Głupio mi się przyznać, ale mam blizny po cięciu się. Nad kolanem mam bardzo dużą. 6 cm na 2 cm. 1. znacie jakieś domowe sposoby? 2. jakie najlepsze maści na blizny jakie znacie? 3. są jakieś zabiegi w szpitalu na usuwanie blizn? i czy jakiś zabieg w szpitalu pomógł by zamaskować całkowicie tą bliznę, ponieważ ona jest lekko wklęsła?

Gość marysienka36
wiesz co nie masz co likwidowac tego domowymi sposobami - z mojego doświadczenia moge napisac ze kremy i mazidelka nie sa skuteczna metodą..a oprzy dłuzszym sosowaniu i tak pochłaniają dużo pieniedzy ... udaj się do jakiegoś kompetnetnego gabinetu gdzie Ci fachowo doradzą co można zrobić - w tej chwili są rózne mozliwości, bardzo dobrze sprawdza się leczenie laserowe, podaję ci sprawdzony adres: http://www.mfp24.pl/Zabiegi/Zabiegi-medyczne/Redukcja-blizn-i-rozst%C4%99p%C3%B3w/Laser-Fotona-blizny-i-rozst%C4%99py.html

Gość carpee_08
Z tego co wiem to na blizny świetnie robią okłady z wody z Morza Martwego - przyspiesza gojenie się ran i uśmierza ból. balsam solaris od dr nony podobnie można stosować na blizny. Jednak zastanawiam się, bo jeżeli Ty masz wklęsłą tą bliznę - to najlepiej będzie jak pokażesz się chirurgowi.