Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masia.

Olejek rycynowy :)

Polecane posty

Gość masia.

Słyszałam, że olejek rycynowy jest bardzo dobry na rzęsy. Czy któraś z Was go używała? Jeśli tak, to proszę napiszcie jakie są efekty jego stosowania. I czy trzeba go stosować codziennie, co drugi dzień czy może jeszcze rzadziej?

Olejek rycynowy jest bardzo dobry na rzesy, staja sie ciemniejsze, jest ich wiecej i jakby sa dłuższe... Używam olejek przez tydzień codziennie na noc, a w nastepnym tygodniu robie przerwę i tak w kółko. Efekt super!:*:) pozdrawiam

Gość masia.
a dlaczego nie stosować go codziennie?

Gość marta_____
witaj, olejek rycynowy wpływa doskonale nie tylko na rzęsy, ale też na włosy i skórę (vide: http://porostwlosow.net.pl/2011/01/06/czy-olejek-rycynowy-wplywa-na-porost-wlosow/). Co do stosowania powiem tak: żadnych suplementów ani odżywek nie należy stosować stale, a to z tego względu, że tkanki się do nich przyzwyczajają, przez co tracą one na efektywności

tak, jest rzeczywiście wspaniały. Po jakims miesiącu zauważylam, ze rzesy mi prawie wogóle nie wypadają, są gęstsze i ciemniejsze.;)

Ja też stosuję na rzęsy, widzę dużą poprawę, olejek ma bardzo szerokie zastosowanie. W necie jest już dużo info na ten temat.