Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MlodaMama19

Wszystkie Mamusie które urodziły w 2010 roku

Polecane posty

Napiszcie jak dowiedziałyście sięże jesteście w ciąży , jak zareagował tatuś maleństwa, na kiedy miałyście termin a kiedy urodziłyście , jak wyglądał wasz poród i najważniejsze co urodziłyście ile ważyło i jakie duże było wasze dziecko :) Ja dowiedziałam się o ciąży przez test oczywiście, bo nie dostałam okresu i często chciało mi się pić. Tatuś dziecka jak się dowiedział to nie mógł w jednym miejscu usiedzieć ze szczęścia :P Termin porodu miałam na 17 06 2010 a urodzilam 26.06 Poród był naturalny, trwał 9 godzin- bez znieczulenia Urodziłam ślicznś córeczkę o godzinie 13.15 ważyła 3700g i 54cm :) Dałam jej na imie Patrycja :)

Gość Ja jestem Patrycja :)
Ja urodziłam 19 dni temu córeczkę 3060g 51cm :) Twoja córka jest moją imienniczką :) Pozdrawiam

Ja urodzilam 16.04 na ta date mialam wyznaczony termin. Dziecko rozwijało sie w brzuszku jak to powiedzial lekarz ksiazkowo i urodzilo sie w terminie o 3:40 porod naturalny , ciezki i bolesny tatus dziecka cieszyl sie od poczatku z emna bylo gorzej :P Dowiedzialam sie przez test Sarunia nasza ma juz 9 m-cy