Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbg,k

zia

Polecane posty

Gość Karciany królik
Zia nie pracuje, za życie płacą jej rodzice, a narzeczony pobiera uposażenie po zmarłej matce. Oboje studiują na 2 roku prawa K(up)S(obie)W(ykształcenie) czyli obecnego KA. Na zajęcia prawie nie chodzą, kół tam prawie nie ma, więc nie muszą się uczyć, to są studia dla papierka... żyć nie umierać... tzn dopóki nie skończą się spadki po dziadkach, bo potem może być kiepsko... :]

Gość po slubie przeprowadzaja sie
do Warszawy i nadal zamierzaja studiowac prawo :D:D:D

Gość ssassankka
Zia ani jej facet nie pracują, żyją sobie w jakiejś utopii,przepierdalają pieniądze ze spadku, i tak im mija życie. Te makaroniki z Francji to mają być w ramach podziękowania dla gości, ich koszt to ok 6000 ZŁ.:-o

Gość normalnie żal.....
ci ludzie się pewnie w grobach przewalają, bo te bachory z ich ciezko pozarabianą kasą wyczyniają. roczni 86 - to już powoli wchodzi w życie zawodowe z mgr na karku, a oni dopiero chcą prawo studiować w Warszawie. niech ktoś naisze książkę o tej Zia bo zaczyna mnie to wciągać :P

Gość sa na drugim roku prawa wiec
droga daleka hahah ciekawe do jakiego czasu rodzice beda zie sponsorowac?

Gość normalnie żal.....
może właśnie przestali rachunki płacić i jej neta odcięli ;p

Gość fcwfcswfcawfc
wiecie co na poczatku mi wisiała ta cała zia ale z czasem zaczęło mnie to więcej interesowac, fajnie jest się pośmiać, toż to lepsze niż niejedna telenowela! teraz wchodzę i chetnie czytam co ta wariatka nowego wymysliła kiedys jak ja brałam ślub nie było takiej hecy :-P

Gość ja bralam slub 11 lat temu
i nie bylo zadnych kolorow przewodnich, pierdol, makaronikow, etc, etc, etc wszyscy zgodnie stwierdzili, ze bylo to jedno z najlepszych wesel na jakich byli, a dlaczego? Bo sie swietnie bawilismy bez tych wszystkich pierdol, winietek i zaproszen z Ceci :P

no może myśli żeby zamydlic- zacukrować oczy tymi pierdołami motylkami kilkoma kieckami ma płytkie myslenie woli dać za ciastka 5 tyś niech da na jakś fundacje dla dzieci lub zwiarząt tym lepiej zrobi

Gość Wieśniactwo razy 2
Jakie wy nieobyte jesteście. Makaroniki z Laduree to najlepsze i najsłynniejsze ciasteczka na świecie. Co wy możecie wiedzieć jak ze swojej pipidówy nosa nie wystawiłyście. Zia jest idiotką ale przynajmniej ma trochę pojęcia o świecie. http://www.laduree.fr/

Gość Karciany królik
do Wieśniactwo razy 2 "Zia jest idiotką ale przynajmniej ma trochę pojęcia o świecie. " to nie ona wynalazła te makaroniki, tylko dziewczyny które były we Francji i tam je jadły. Z czego się doczytałam na ślubnym gazetowym pierwsza o nich opowiedziała Emilly jeszcze w 2009 roku i ma je nawet na zdjęciach ślubnych - Zia tylko zgapiła pomysły. Zia nie ma pojęcia ani o klasie ani o stylu, ona tylko przeszukuje stronki i wrzuca mnóstwo zdjęć, a potem dopiero dziewczyny informują ją co to jest, gdzie można kupić itd. Tak było z jej sukienką od VW, znalazła drogą sukienkę a nie wiedziała gdzie ja kupić, tak było z makaronikami, zobaczyła zdjęcia a nawet nie wiedziała jak się to nazywa i dopiero dziewczyny ją oświeciły, o odpowiednim dobraniu bielizny też dopiero dowiedziała się z forum, a pewnie za jakiś czas zacznie opowiadać jaką jest świetnie zorientowaną brafitterką (prawie tak samo jak wedding planerką) :/

Gość IKEA jest fajna, a plusikowe
i musza byc w kolorach przewodnich :P:P:P

Gość w kolorze majtków
przede wszystkim

Gość IKEA jest fajna, a plusikowe
buehehhe of course :D

Gość aldona7897
Wiecie co, sama bym nie dysponowała pieniędzmi tak, jak Zia, ale jak was czytam to aż mi sie dziwnie robi. "ja to bym auto kupiła", "zamiast kupic mieszkanie, zainwestować, to makaroniki zamawia" - to nie tylko nie jest wasz interes, ale też nie waszą rolą jest wychowywanie innych i równanie ich do średniej spłecznej. Juz tak to jest u nas - ktoś się wyłamuje ze schematów - dawaj go naprostować! Makaroniki? Zbyt droga sukienka? Motylki? OO, nie ładnie, nierozsądnie! Koniecznie trzeba pouczyć, przywołać do porządku, wtłoczyć w schemat!! I to wszyswtko robią osoby młode, w 21, a nie w 19. wieku! Może i dziewczyna przechula pieniądze i nic jej nie zostanie, ale to jej sprawa a nie wszystkich ciotek dobra rada, które okredytowana, rozsądne, w samochód inwestują i żyją uporządkowanym torem, jak pan bóg przykazał ;)

Gość w kolorze majtków
no i co z tego że wyżej laska wydałaby 6 tys na samochód? na pewno bardziej przydatna sprawa niż te wszystkie duperele, czy na meble do pokoju, normalna rzecz.

Gość w kolorze majtków
aldona7897 - zia przede wszystkim wykazała się głupotą podając swoje dane i narzeczonego w sieci - jej problem dorośli tak nie robią.

Gość aldona7897
No owszem - to daleko idąca nierozsądnosć, ale ta reszta pouczeń to już jak ciotki klotki jakies, a nie młode kobiety w kraju w centrum europy :D

Gość ja mówię że dobrze
a ty co tak bronisz trwonienia pieniędzy? przecież ona nawet jego majątek wydaje na to po weselu nie zostanie im się NIC to w trosce o ich dobro :P

Gość Alka-Smok
Aldona, popieram, sama czytam i nie mogę uwierzyć w tę nagonkę superpoprawnych babeczek. Chce zyc inaczej niz wszyscy? Spełniać marzenie? I bardzo dobrze! Jasne, że to nierozsądne, ale gdybyśmy wszyscy byli megarozsądni, nudno by było na świecie.

Gość aldona7897
A niech wydaje, a czy to wasza sprawa? Alka Smok - podpisuję się pod Twoim postem. ;)

Gość i po co z różnych nicków
piszecie?

Gość mi się wydaję, że
to nawet nie kwestia spełniania marzen. ale kompletnnego braku pomysłu na siebie i w ogóle na ten ślub. bo gdyby to było marzenie - to by po prostu zrealizowała, gdyż zapewne miałaby jakiś plan i pomysł tego super ślubu. a tu wszystko chaotyczne. widziałam ją oczami wyobraźni jako małą dziewczynkę w sklepie z zabawkami któa chce mieć i to i to i jeszcze to.... a czym zapłaci? hmm to się pomyśli o tym później. jak dziewczyna marzy powiedzmy o pięknej sukni to dysponując odpowiednią kwotą, tą sukienkę kupuje. a nie pieprzy głupoty na forum na temat miliona innych sukienek. a tak to pozbyła się niezłej sumki pieniędzy i pewnie sama nie wie dokładnie na co... ciekawe czy jak się kasa skończy to zostanie chociaż uczucie. tego życzę temu jej chłopakowi!!!!

Gość nie rozumie zia
Nasza księżniczka teraz planuje zakupić Louboutiny. Akurat w tym przypadku zupełnie jej nie przeszkadza, że czerwone podeszwy zburzą harmonię kolorów przewodnich. Ponadto zupełnie nie pasują do jej sukni, ale cóż, parada metek, marek, projektantów musi trwać.

Zachowujecie się jakby Zia Wam od ust odjęła i robila za to wesele :-) A potem Wy bedziecie zakladac topiki, o tym, że tesciowa sie wpieprza :-D

Gość nikt się nie wtrąca bo
niektóre może w ogóle wesela nie robią :D oo to musi zmienić podeszwę ot co:P

Gość mi się wydaję, że
oo na pewno takie te buty będą. jej mikołąj podobno lubi rpg i SF więc to ukłon w jego stronę. chyba pierwszy jaki zaobserwowałam

Gość Karciany królik
Moja teza, że Zia kopiuje wszystko co się napatoczy byle było drogie, znowu się potwierdza - dziewczyny na gazetowym dyskutowały dzisiaj o butach Badgley Mischka (około 150-200$ za parę)- na wieczór Zia wstawia posta że znalazła buty dla druhen właśnie od tego projektanta! "Zaproponowałam dziewczynom(nie wiem czy pisałam założyłyśmy grupę na FB żeby się prościej komunikować, polecam) żeby przejrzały buciki, które ktoś tutaj w wątku niżej pokazywał. " Tylko metki i marki, a klasy zero :/