Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za siedem miesięcy

CZY MOGĘ SIĘ DO WAS ZWRÓCIC O POMOC JAK SZUKAĆ FOTOGRAFA.

Polecane posty

Gość Za siedem miesięcy

Ślub jest we wrześniu tego roku a ja aktualnie większość czasu spędzam w pracy. Jedyną możliwością na załatwienie wielu spraw związanych ze ślubem jest Internet i przeglądnie ślubnych portali. Został mi jeszcze samochód do ślubu i fotograf. Czy możecie poradzić jak szukać fotografa w Internecie, aby się na tym poszukiwaniu nie oszukać? Już wiem przeglądając inne fora internetowe, że wiele stron fotografów manipuluje oglądającymi i szukającymi fotografa. Że strony fotografów nie zawsze pokrywają się z rzeczywistymi umiejętnościami. PROSZĘ O POMOC!!! Mieszkam w Warszawie

Gość Miskannnallla
Przede wszystkim czytaj opinie o danym fotografie. Poszukaj opini na różnych forach ślubnych... Możesz się też zastanowić, czy nie oglądałaś ostatnio jakiś udanych zdjęć ze ślubu swoich znajomych :-)

Gość a czego szukasz ?
Fotografa szuka się właśnie albo w internecie albo z poleceń od znajomych (ale tutaj bym uważał: ktoś może mieć małe wymagania i wychwalać swojego partacza pod niebiosa) Określcie też budżet - on powinien być wyjściem do szukania fotografa. I wybierzcie najlepszego w danym przedziale cenowym Jak podasz do siebie namiar to sam mogę podesłać ciekawe namiary