Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makeupppppp

Dla kogo róż, a dla kogo bronzer?

Polecane posty

Gość makeupppppp

Dziewczyny, jak dobrac kolor do modelowania twarzy (chodzi mi przede wszystkim o kosci policzkowe)? Komu pasuje róż a komu brąz? Jestem brunetką, mam prawie czarne oczy, bardzo ciemne brwi i jestem blada jak córka młynarza...Co mam wybrac, róż czy bronzer?

Gość tereferererereeeeee
Dziwne pytanie. Bronzer daje sie pod kości policzkowe i skronie, a róż na kości policzkowe.

Gość makeupppppp
Mam identyczną urode (z twarzy) jak ta dziewczyna... http://saladeprensa.telefonica.es/jsp/base.jsp?contenido=/jsp/imagenes/imagendetalle.jsp&telem=27&selectNumReg=5&titulo=Terra%20estrena%20la%20segunda%20temp...&pagina=2&id=106&origen=imagenessub&idm=es&pais=4&elem=12655 czyli róż,tak? A ogłaby mi któras z was polecic jakis konkretny? Firma+odcien...

Gość dfvvvvv
rzeczywiscie róż pasowalby Ci najbardziej

ja mysle ze braz bylby lepszy. jesli masz jasna cere to z rozem bedziesz wygladac jak bys miala buzie rozpalona po bieganiu.;) ale to tylko moje oko.

Gość modelowanie twarzy
bzdury gadacie. uzywa sie i bronzera i rozu, kazdy służy do czego innego. odcieni różu jest mnostwo. nie sugerujcie sie nazwą. moga byc wpdajace w blady róz, ciemny roz, pomarancz, brzoskwiniowe, lososiowe, bardziej zolte . do kazdego typu cery mozna dobrac odcien. jak roz jest zle dobrany, to owszem wyglada sie jak "swinka".

Gość wertyhujklkjhgfd
idz do sephory i popros osobe ktora tam maluje zeby ci dobrala (lub jedna z kobiet ktore tam pracuja ale ja dorwalam ta malujaca). jak zobaczylam odcien ktory mi wybrala to bylam w szoku, cukierkowy mocno rozowy roz, w zyciu bym na niego nie spojrzala! pomyslalam matko boska do moich blond wlosow i jasnej skory bede wygladala jak wymalowana lala. ale musnela mi policzki, popatrzylam do lustra i pomyslalam ze chyba jest ok chociaz tam jest dziwne swiatlo. zaufalam i kupilam. mam go juz od roku i jestem zachwycona, wygladam bardzo naturalnie i idealnie mi pasuje!:) choc kolor w opakowaniu jest zabojczy;)