Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bublabublala

doradzcie prosze

Polecane posty

Gość bublabublala

opisze jak najkrocel: poznalismy sie przypadkiem, wpadlam na niego w pociagu. zaczelismy gadac, wymienilismy sie nr. widywalismy sie pozniej od czasu do czasu w pociagu, raz spotkalismy sie w galerii. on mial dziewczyne i wiele z nia problemow, ja mialam chlopaka. duzo rozmawialismy, staralam mu sie pomoc, sluchalam go kiedy mial ochote sie wyzalic. chemia byla miedzy nami ogromna, ale nie zrobilismy zadnej glupoty. znajomosc sie skonczyla kiedy jego laska sie wtracila - najpierw sobie wkrecila, ze ja go podrywam, jemu robila awantury, potem pisala mi na gg ze im sie nie uklada i ze ona sie zabije jak on z nia zerwie. mialam tego dosc, chcialam z nim pogadac. niestety on sie przestraszyl, ze ja chce od niego czegos wiecej i postanowil zakonczyc znajomosc. nie widzialam go jakies pol roku. jakis czas temu spotkalam go na dworcu. czekalismy na ten sam pociag. wpatrywalismy sie w siebie, mijalismy sie dobre pare razy, ale zadne z nas sie nie odezwalo. chcialabym z nim pogadac, ale nie wiem czy powinnam sie do niego odezwac kiedy nastepnym razem spotkam go na dworcu. jak sadzicie?

Gość dfdggfgdfg
jak zakonczyl rozmowe to powinnas raczej unikac nim kontaktu. wybral, wiec nie mac mu juz w glowie

Gość bublabublala
zastanawiam sie jakby zareagowal. bo nie rozumiem do tej pory dlaczego nie moglismy utrzymywac kontaktow. ja niczego od niego nie chcialam, wytlumaczylam mu to. ciekawe czy teraz mialby odwage pogadac

Gość dfdggfgdfg
a co ty bys pomyslala jak by twoj chlopak znalazlby sobie kolezanke? ona pewnie go zaszantazowala, ze albo on albo znajomosc z toba i on wybral.

Gość kozibonk.......
dobry sznur mozesz kupic nawet w biedronce

Gość dfdggfgdfg
"ona"

Gość bublabublala
ah zapomnialam chyba napisac, ze on z nia zerwal. kiedy ona zaczela do mnie wypisywac takie rzeczy on stwierdzil, ze to bylo przegiecie i zerwal z nia. tylko dlaczego zerwal kontakt tez ze mna ?

Gość dfdggfgdfg
bo pewnie do niej wrocil, inne powodu nie widze

Gość bublabublala
Tak na prawdę to chętnie bym go odbiła tej dziewczynie ... Ale on wybrał ją ...

Gość bublabublala
ok to wczesniejsze to byl podszyw. nie wrocil do niej, to wiem napewno

Gość dfdggfgdfg
to ma jakis swoj powod, ze nie chce z toba kontaktu utrzymywac. nie ma co byc nachalna.

Gość bublabublala
ma ... Ja tez ostro nagadałam tej dziewczynie gdy do mnie pisała, i chyba o to mu chodzi..

Gość bublabublala
wiem wlasnie to mnie powstrzymuje dlatego tez ostatnio sie nie odezwalam. no i tez dlatego, ze bylam po prostu w szoku jak go zobaczylam, z reszta on tez wygladal na zaskoczonego. ale kiedy sie mijalismy te spojrzenia prosto w oczy brrrrrrrr dziwne to bylo

Gość bublabublala
japierdole spadaj podszywie ;/

Gość bublabublala
ehhh, chyba założę konto bo już mnei to denerwuje ... Ten chłopak miał to coś

Gość cvbnmluytdcvbn
niby to znajomość ale lepisz się do niego jak mucha... Zrozum choć trochę tą panienkę

Gość młodzi są coraz nudniejsi
masakra normalnie zamiast korzystać a wolności młodości pełnego luzu ... związki to hujoza tak na dłużej

cvbnmluytdcvbn - jaka panienke mam zrozumiec? i nie lepie sie do niego, po prostu zastanawiam sie jak bedzie wygladac nasze kolejne spotkanie, uwazam, ze ta znajomosc dziwnie sie zakonczyla, zwlaszcza ze naprawde zajebiscie sie dogadywalismy

Gość cvbnmluytdcvbn
ty oczekujesz od niego czegoś więcej

yyyy nie - niby czego mam od niego oczekiwac skoro tobyla tylko znajomosc? ok fajnie nam sie gadalo, wiele wspolnych tematow, imponowal mi wieloma rzeczami, ale nic wiecej. byla okazja do tego, ale nie skorzystalismy z niej, a zrobilabm to gdybym od niego oczekiwala czegos wiecej

Gość cvbnmluytdcvbn
to dlaczego tak przeżywasz że się nie odzywa do ciebie? Jest po rozstaniu z dziewczyną, może to przeżył, ty się wtrąciłaś do tego związku tłumacząc się "znajomością" :o

ja sie wtracilam do zwiazku tlumaczac sie znajomoscia? lol nigdy niczego wiecej od niego nieoczekiwalam, pomagalam mu kiedy mial problemy z laska, doradzalam i sluchalam, bezinteresownie, sama mialam wtedy faceta. gdybym chciala sie wtracic do jego zwiazku to pocalowalabym go kiedy byla do tego okazja, a tego nie zrobilam. i do niczego sie nie wtracalam, to on poprosil mnie o numer a nie ja jego. zapisz sie na kurs czytania ze zrozumieniem

Gość cvbnmluytdcvbn
dlaczego tak ci zalezy na znajomosci z nim skoro masz chlopaka? Jeśli nie potrafisz przyjąć krytyki od osoby, któa widzi to obiektywnie to podziękuj ludziom i sama sobie radź z problemami. Piszę ci jak to wygląda od osoby postronnej... a to że ty wiesz swoje to siedzi w twojej głowie.