Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuku nadziane

Bardzo się dzisiaj zdenerwowałam, czy mogłam zaszkodzić dziecku?

Polecane posty

Gość akuku nadziane

Jetsem w 9 tc, zdenerwowałam się bardzo, trwało to jakieś 5 minut, potem się uspokoiłam. nadal mam objawy, bolą mnie piersi, mam zgagę, ale martwię się czy mogłam zaszkodzić ciąży, te zdenerwowanie tak nagle było...

Gość kolkolkolkolkolkol
nie

Gość a mnie tam wszystko jedno
a ta zgaga i ból piersi to objaw zdenerwowania czy czego?

Gość akuku nadziane
Rety dzięki, bo nadal czuję się normalnie, po prostu tak się nagle zdenerwowałam, w ogóle jestem bardziej nerwowa w ciąży (sama tego nie zauważam, tylko bliscy).

Gość akuku nadziane
to są objawy ciążowe, mam je od samego początku

Gość a mnie tam wszystko jedno
hmm, to współczuję takich objawów. Mnie piersi bolały jak pojawiła się laktacja pod koniec ciąży a zgagi nie miałam nigdy w życiu. Chyba za bardzo przejmujesz się swoim stanem i stąd ta twoja nerwowość :) Pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia, bo widzę, że strasznie cię ta ciąża męczy. A chociaż potwierdzona przez gina?

Gość łojojojj
akuku nadziane..zmien sobie nicka na popierdolona wariatka.....i idz w choooj tępa pizdo....

Gość mama prawie 15miesięczniaków
Nie martw się, takie nastroje zwykle zdarzają się w I trymestrze i nie mają wpływu na malucha. Ja w początkowych tygodniach na zmianę płakałam i się śmiałam, potrafiłam się nieźle wkurzyć, wściec, sama się sobie dziwiłam skąd u mnie takie humory. To mija :)

E tam... Ja na początku ryczałam pół dnia, a kolejną cześć doby zastanawiałam się czemu;)

Dodam,że maiłam takie chwile wku...enia,że potłukłam na miazgę 2 nowe telefony i laptop,nie wiedzieliśmy jeszcze,że w ciąży jestem,mój A chciał mnie zostawić,powiedział,że za histeryczkę nie wyjdzie;)Potem się z tego śmialiśmy,ale nerwy niezłe miałam;)