Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagamy rodzinie!!!

Moja ciocia i kuzynka zostaly wyrzucone z domu!!

Polecane posty

Siostra mojej mamy i jej corka zostaly wyrzucone z domu. Maz mojej ciotki , ojciec mojej kuzynki wyrzucil je z dwoch podstawowych powodow. Moja ciocia jest alkoholiczka a kuzynka od kilku miesiecy pracowala jako prostytutka. Ja i moja mama dalismy im kat, obie sa zalamane. Zostaly wyrzucone jak jakies smieci. Dzwonilam do swojego kuzyna, syna swojej ciocia ale on powiedzial mi ze ma zone, kilkuletniego synka , dwuletnia coreczke i nie bedzie trzymal pijaczki i dziwki pod swoim dachem. Dzwonilam do drugiego syna ciotki i powiedzial mi ze nie moze pomoc matce i siostrze. Jeszcze jest maly problem bo moja kuzynka prawdopodobnie teraz bedzie miala sprawe w sadzie o odebranie dziecka, kuzynka jest matka 7letniego chlopca a rodzina teraz zagrozila jej odebraniem synka bo wlasciwie to dziadek wychowuje chlopca. One obie mieszkaja u nas od 3 miesiecy, sa na naszym utrzymaniu ale szukaja pracy, maja swoje oszczednosci ale w takiej sytuacji nic bysmy od nich nie przyjely. Jak im pomoc! Zalezy nam na tym?

zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość frrrr44
Ja bym nikogo nie przyjmowała do swojego domu!

Gość Magda3543543
niech dziwka i pijaczka zaczną najpierw od siebie - niech jedna przestanie chlać a druga się puszczać

Gość Magda3543543
po za tym nikt nie ma prawa ich wyrzucać z domu!! z tym możńa na policję pójść

Probowalam je namowic by poszly na policje ale one mowia mi ze nie chca tam wracac bo maja dosc codziennyc awantur ktore urzadzal im maz cioci. Wiec wyrzucac ich napewno nie bedziemy bo to byloby podle z naszej strony.

Gość juchas z pomoża
Ty - pomagamy rodzinie- tez nie jesteś lepsza, zostawiłaś męża bo mało zarabiał i pracujesz w burdelu tatusia Widać u was grubsza patologia :P

Gość wywalcie te pijaczke i dziwke
z chałupy.

Dlaczego radzicie wyrzucenie z domu, przeciez to sa dwie zagubione kobiety, nie mozna ich tak po prostu wyrzucic. Ja i moja matka dalysmy im dach nad glowa i bedziemy je wspieraly tak dlugo jak beda tego potrzebowaly. Zastanawiamy sie tylko jak im pomoc.

Gość Zinnka
Jak im pomoc? Alkoholiczke skierowac na leczenie zamkniete, a prostytutke przebadac i wyslac do jakies uczciwej pracy.

Moja ciocia stara sie nie pic, kuzynka wlasciwie juz tez skonczyla z tym zawodem ale tu pojawiaja sie inne problemy. Kuzynka odseparowala sie na jakis czas od swojego dziecka, byla kilka razy pod szkola u malego ale sobie dala z tym spokoj by podchodzic do dziecka, nie miala odwagi.