Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pata taj

ratunku, kobiety, ratunku blagam!

Polecane posty

Gość pata taj

nie moge zejsc z kibelka - tak mnie piecze i boli przy oddawaniu moczu, ciagle czuje parcie na cewke, ktora jest opuchnieta wczoraj wieczorem to sie zaczelo, wzielam ibuprom pomoglo, a teraz znowu mnie chwycilo, dzis piatek juz do swojej ginekolog nie pojde, co ja mam zrobic, jak to boli ! :(

Gość a mnie tam wszystko jedno
zapalenie pęcherza jak nic. Póki co do apteki po jakiś Urosept a w poniedziałek do lekarza po furaginum bo bez recepty nie dostaniesz

Gość pata taj
ja pierdziele, jak ja przezyje do poniedzialku sama jestem nawet do apteki nie wiem jak sie doczlapie a jakbym na pogotowie po recepte poszla? co myslicie- jak to moze wygladac na pogotowiu?

Gość kapi 171717
urosept/urinal i no-spa i powinno być lepiej

urosept, ciepłe gacie na tyłek i dużo pić im więcej płynu tym mocz jest bardziej rozcieńczony i kwas tak nie piecze zmagam się z tym od 5 dni i jeszcze mi nie przeszło mimo tabsów idź do lekarza pierwszego kontaktu ginex jest od innej dziurki ;)

Gość pata taj
do ginexa tez mam sprawe wiec chcialam tak za jednym zamachem :) dzieki za rady, moze cos z tego co wymienilyscie mi pomoze...

Gość pata taj
w tej chwili jestem tak tym wyczerpana, siedze na kiblu i placze z bolu a co myslicie o tym pogotowiu, zebym to zalatwila w stylu : dzien dobry, recepte na furagin - blagam !

Gość widoczne efekty
poszlabym z placzem do apteki a jak tam nic nie zalatwisz to na pogotowie,; jak na razie duzo pij , i...wspolczuje

Możesz spróbować. Teroretycznie powinni zrobić posiew moczu i wypisać antybiotyk odpowiedni, ale w Polsce raczej tak nie robią. Jeśli bardzo Cie boli a jeszcze pojawi sie krew w moczu to idź koniecznie, bo może skończyc sie zapaleniem nerek. Takiego bólu to w życiu nie czułam , nie polecam:(