Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RealMen

Prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

kobiety sa takie bo to faceci rzadza swiatem, to oni kreują mode, glownie mezczyzni sa menadzerami gwiazdeczek, tworzą te glipie teledyski, a my jestesmy w ich rekach zabawkami

Gość werbla 04
jeżeli spotykasz na swej drodze kurewki to znaczy musisz być taki sam prymitywny jak one porządny facet nie zadaje sobie trudu aby je oceniać a co dopiero poznawać

Autorze sądze nadal ze jakas kobieta Cie skrzywdziła ... Nie powinienes tak wszystkie kobiety do jednego wora , tak samo jak i mezczyzn. Faktem jest ze w dziesiejszych czasach znalezc madrą, nie puszczajaca sie na prawo i lewo kobiete trudno a ze swieca szukac mężczyzne-Dżentelmena .

Bo albo jest ciota albo durniem dla którego kobieta jest workiem na sperme ... i zyje gdzies w przekonaniu ze to kobieta powinna w okoł niego biegac , stara sie i przy tym przez całe zycie wygladac jak goraca dwudziestka ...

A dlaczego kobieta moze byc kiedys samo wystarczalan poniewaz w dobie kiedy pojawiła sie moda na przewraliwionych facetów , spedzajacych przed lustrem wiecej czasu niz kobieta ... Babki zaczeły radzic sobie same .... pracuja na wyskokich stanowiskach , potrafia zrobic np. zrobic sobie remont czy samemu naprawic samochod .

Gość werbla 04
można powiedzieć i odwrotnie gdzie dzisiaj można poszukać faceta z jajami też chodzą na solarium golą sobie jaja depilują nogi i ruchają wszystko co na drzewo nie ucieka i co popadamy w depresje każdy w swoim życie znajduje człowieka wartego siebie

jakide wysokie stanowiska? to bardzo niespotykane zjawisko ze az sie o tym mowi, kobiety to istoty bardzo ulegajace facetom

Wiec nie mów mi ze to wina kobiet .. wina lezy gdzies po srodku tyle ze swiat idzie do przodu . Kiedys to co robił facet np. w domu teraz moze zrobic maszyna a jak nie ona to ludzie wynajeci . Kobiety chca byc nie zalezne ale kazda potrzebuje ciepła i szacunku .jak szacunek powróci to i kobieta sie zmieni .

Gość werbla 04
szacunek aby go mieć u innych trzeba samemu się szanować

no wlasnie, musza wiecej pracowac zeby piac sie wyzej, a facet? wystarczy ze jest facetem

Powiem Ci ze cos w tym jest ale jak facetowi udowodnisz ze mozesz byc w czyms lepsza to kopara mu opada :P

Oj no za ułomne chyba nie :) to ze autor tak twierdzi nie znaczy ze wszyscy :)

Gość kassssssssssssssssss
oj nie mówcie, że w większości to prawda. Nie wiem, może ja jakimś wyjątkiem jestem, ale ani ja taka nie jestem, ani nie mam takich koleżanek. Może autor obraca się w środowisku, gdzie taki typ kobiety przeważa. Ja jestem rocznik 86 i z przerażeniem patrzę na osobniczki, które są o te 5,6 lat młodsze.... więc tak chyba już będzie. A pan autor to po co zakłada ten wątek? Poprawi to coś, zmieni te kobiety? bo poużalać się można, ale w wypadku, jak dostanie się jakąś dobrą radę na konkretny problem, a tu nie ma żadnego rozwiązania :D pozdrawiam i znalezienia fajnej kobiety życzę :)

Gość moze i troche prawda
ale faceci i tak są gorsi.... zawsze byliście... :/ nie tylko ci urodzeni po 85...