Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RealMen

Prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Gość sirius 26
Ja powiem tak,kolo ma wiele racji i nie jest wkur.... że nie ma czy ma kobietę martwi go fakt,że zmieniają się ludzie pod wpływem otoczenia i innych ludzi.Ja coś też o tym wiem bo miałem do czynienia z tego rodzaju dziewczynami o których wspomina "Real men"Ktoś może powie że trafiają do jednego wora wszystkie kobiety po 85 roku życia i to nie jest sprawiedliwe,moja kobieta jest z 84 ale wiek nie zawsze gra role moja kobieta jest bardzo normalna wolna od tego co wymienia real men trzeba tylko szukać bo bardzo ciężko jest znaleźć.

Gość rim_
kobieta to zouza i wykorzystywaczka! moze pitolic wiecznie ze niepotrzebuje mezczyzny, ale wiecznie z niego korzysta! mezczyzni szukaja samiczek i mysla o sexie? , tak a kobiety sobie uzywaja i zaliczają w aurze milosci i romantycznosci, bo u nich to sie szlachetnie nazyWA, ze zostawiają nas w tyle w tej realizacji sexualnej!!! USTAWILY SOBIE SAMCOW ZE MAJA ODGRYWAC BRUDNA ROBOTE ROZSTAWIAJAC WSZEDZIE SIDLA POZERANIA MEZCZYZN!!!!!!!! FINAL TAKI ZE MAJA KASE BAJERE SEX DRINKI BYT I WYGODE ZYCIOWA ZA SPRAWA ICH FASZYZMU DLA MEZCZYZN W OBOZIE ARBEIT MACHT FREI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA FASZYSTOWSKICH KOBIET !!!!!!!!!!!!!!!!DZIEKI WAM ZA ZYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Trelemorelebum
Eeeech, faceci, tylko byście wybrzydzali. Takie czasy, ludzkość się zmienia. Jak Wam nie pasują te po 84 roku, to zamieńcie je na te co mają po 84 lata i więcej. Na solarium taka nie pójdzie, na kutasa Wam nie wskoczy, bo o skakaniu w ogóle mowy nie ma, nie wiedzą co to jest Bravo Girl, Doda czy Rihanna. A prawda jest taka, że jak facet jest wartościowy i naprawdę chce, to znajdzie wartościową dziewczynę. Ale trzeba jej poszukać poza klubami, solarium, durnymi portalami, prymitywnym towarzychem.

Gość rim_
prawda o mezczyznach... ze sa marionetka sexualną kobiet z budowu niekorzystnej budowy ciala, płcią ktora nigdy niemiala zadnych przywilejów ani przyjemnosci od kobiet, mimo to potrafila przetrwac i zbudowac swiat i pozostac wojownikiem na zawsze

prawda o dzisiejszych mezczyznach znajduje sie na stronie 1 jest to taka sama ogolna opinia jaka sam autor nam tu wymyslil..... a tak powaznie jak mozna takie teksty pisac wszystkie kobiety to...... tak samo jak wszyscy Warszawiacy czy Polacy to... itd bzdury

Gość SAMI SPRAWDZCIE
http://dzieci.pl/chgid,13013096,cid,1024107,title,Kilkulatki-z-makijazem-czy-to-wciaz-normalne,fototemat_dzieci.html?smgputicaid=6b93b CZY TO JEST NORMALNE ? ZE RODZICE ROBIA ZE SWOICH POCIECH TO CO ROBIA ? WIADOMO CO NAJGORSZE PRZYCHODZI DO NAS Z USA , MA TO NA CELU KOMPLETNEJ DEGENERACJI CO WIDAC W POLSCE OD PARU LAT

Gość ytrvbnjhkuioio
Pewnie zal Ci dupe sciska ze nie mozesz Richany posluchac;)))) hehehhehe za to dzisiejsi faceci-cud miod i orzeszki,sami dzentelmeni

Gość Majka Wróży Z Rąk I Z Nóg
A mężczyźni nie tylko ci urodzeniu po 85 roku żyją tylko po to, żeby zaliczać. Monogamia nie wchodzi w grę, bo dla Was zawsze jest za wcześnie, bo jeszcze byście chcieli poskakać, bo przy jednej dziurze, to nawet mysz zdechnie. Jesteście albo wiecznymi Piotrusiami Panami albo zdradzacie. Bardzo dawno nie spotkałam faceta, który nie chciałby, najlepiej na pierwszym spotkaniu znając mnie 2 godziny, przejść "do rzeczy". Więc autorze swój jad podziel przez dwa. Może tak być, że to dzisiejsza młodzież jest zepsuta do szpiku, ale może być też tak, że to właśnie mężczyźni spowodowali takie zachowanie kobiet. Bo niby czemu wielość partnerów ma być tylko domeną mężczyzn ?

Gość ZostałyDamy
mezczyzni zyja po to by zaliczac a kobiety to kurewki ktore sobie z tego korzystaja i tak wygladaja dzieje swiata, kobiety przypinaja mezczyznom metki bezmozdzkow, aby ich pragnieniom nie dac sie wyzwalac i skrzetnie pozyskiwac w opakowaniach romantycznosci i milosci, jednoczesnie mezczyzni wyprzedzają kobiety w dojrzalosci o lata swietlne a kobiety mezczyzn w swej specjalizacji sexualnej

Gość doJednejZwielu
a ja jeszcze lepiej bo w 80r. wiec siła rzeczy przelknalem cala dawke feminizmu, czyli ekspansji kobiet by z mezczyzn zrobic niewolników niewiem dlaczego tak sie rzucacie na autorze (nie macie nic lepszego na obrone a tymczasem ta wasza obrona to jedna ze skladowej waszej egzystencji manipulacyjno perfidno defensywnej czyli w tym przypadu defensywa: "a wy nie lepsi") za stwierdzenie jakie to sa plytkie kobiety, bo przeciesz filozofki z was zadne, przeciez macie tam w mozgu obraz samych siebie ze wasza kobieca egzystencja to niedosc plytka to jadowita, naprawde niczym sie nieprzyczynilyscie do lepszosci zycia, naprawde nezaslugujecie na ocene chocby nawet mierna jesli chodzi o pozytek z was ktora wy dowoli stosujecie wobec nas

Gość cała prawda !!, !!
prawda !!

Gość ti on
prawda

Gość w podobnej sytuacji
dobrze że się w 84 urodziłam to mnie to nie dotyczy :)

Gość edward butarg
cała prawda !

Co to za wojna damsko- męska? Tyle negatywnych emocji w tych postach. Cholernie generalizujecie, żal to czytać:) Przecież to wszystko to totalnie indywidualna sprawa. Pozdrawiam i Panów i Panie;)