Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi1520

Co radzicie za zwalczanie okropnego tradziku?

Polecane posty

Gość roxi1520

Wiem,ze musze sie wybrac do dermatologa,ale jest to dobry dermatolog wiec mam wizyte dopiero za 2 mies.a do tego czasu nie chce chodzic z takimi syfami.Uzywalam juz tabletek"vizaxinum"ale nic nie pomagaly,teraz jem jakies tabletki z ziolach"bratek"tez nie bardzo,i uzywam zelu takiego z sorayi,a uzywalam tez takiego z lirene. Napiszcie nazwe jakiegos dobrego toniku,zelu,tebletek,czy kremu czegokolwiek co zwalczy naprawde duzy tradzik.Cos naprawde skutecznego. Przepraszam za ortografie,ale to nie moja wina,tylko to moja klawiatora,poprostu nie bende tego tlumaczyc,ale czesto pojawiaja sie komentarze nna ten temat,takze stad ta apelacja.

Gość 434343
ja ci moge polecic cos dobrego taniego i sprawdzonego olejek pichtowy i petroleum D5 40ml petroleum i 10ml olejku koszt ok 13zł smierdzi ale pomaga ja leczylam sie kilka lat uzywałam juz wysztkiego tabltek, masci płynow, homronow wycztyałąm na forum o tym olejku i wyprobowałam jestem zadowolona

Gość Zinnka
Dermatolog, oprocz lekow, na pewno zalici ci wizyte u kosmetyczki. Mozesz wiec isc do gabinetu kosmetycznego wczesniej. oczyszczanie skory tradzikowej jest podstawa kuracji. Im szybciej zaczniesz ja oczyszczac, tym lepiej.

Gość roxi1520
Do 434343: a ja sie tego uzywa,i czy mozna to kupic w aptece? To mam kupic ten olejek czy jak?

Gość Antykoncepcja dziala
tabletki anty,wyleczyly mi 100%