Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekła i zawiedziona Malwina

Pomocy!, zero przyjemności

Polecane posty

Gość wsciekła i zawiedziona Malwina

Kochałam się z moim chłopakiem ,on doszedł w miare szybko i był w siodmym niebie, a ja oprocz bólu nic nie czulam zadnej przyjemności tylko taki ból w środku gdy dotykał żołądziem. Gdyby to był mój pierwszy raz rozumiałabym ten ból, ale to był 3 raz, a ja nie czerpałam z tego zadnej przyjemności. Mółj obecny chłopak miał przedemną wiele partnerek, ale nie pytałam o jego życie seksualne. Dlaczego tak się ze mną dzieje, co jest nie tak?

Gość matacz ,,,... ..
nic - masz faceta do bani w tych kwestiach

Gość matacz ,,,... ..
zwiaz go i uzyj jako wibratora - wtedy byc moze zrozumie co i jak ma robic

Gość Justynaaąa75
pewnie ma bardzo małego

a sama umiesz sie doprowadzic do "siodmego nieba" nie mam niczego gorszego, gdy dziewczyna mysli i lezy jak kloda czekajac na...... boskie zmilowanie... jezeli to twoj trzeci raz to nie masz jeszcze zadnego doswiadczenia... a teraz inna rada, zajrzyj do slownika bo zoladz odmieniona przez przypadki, ma zdecydowanie inna forme jezykowa

Gość gość
Z tego co wiem, to Malwiny dochodzą prędko na brodzie, z żołądziem w dłoni. :p

Gość takabi
ZMIEŃ FACETA A WTEDY PRZEKONASZ SIĘ JAK Z TOBĄ JEST

Zwróć uwagę, przy czwartym razie, czy nie zapina cię w duupe. :O Takim jak twój chłopak to i tak wszystko jedno gdzie władują. :O

Gość fałszywytrop
jeśli Cie boli i nie masz z tego przyjemności to moze po prostu za bardzo się spinasz/stresujesz. spróbuj sie rozluznić. jak sie bedziesz przejmować to tym bardziej nic dobrego z tego nie bedzie. niech Twój partnej postara sie Ciebie bardzie rozgrzać/lepiej się Tobą zajmie przed, niech Cie popieści. spokojnie, czasem się zdaża że nie tylko za pierwszym razem boli-to sprawa indywidualna.