Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka_7

Kasetki z INGLOTA

Polecane posty

Gość mirabelka_7

Cześć Dziewczyny :) Czy któraś z Was kupowała może kasetki z cieniami do powiek Inglota? Ile to mniej więcej kosztuje i jak można je skomponować? Acha i czy można też zrobić takie kasetki na pigmenty?

Gość mirabelka_7
up :)

zależy od wielkości, kupowałam taką potrójną i płaciłam bodajże 80 zł. ale polecam Ci MACA:)

Gość Mirabelka_7
Wiem, że Mac jest świetną firmą tylko jak dla mnie trochę za drogą. A uważam że Inglot też ma dobre produkty, nawet niektórzy go właśnie z Maciem porównują :) I słyszałam że można takie kasetki kompletować (chodzi mi już o kasetkę z cieniami, nie o pustą;)) Tylko że przez internet to chyba nie bardzo można takie zamówić, jedynie w salonach lub na stoiskach firmowych :)

Gość Mirabelka_7
Acha i wiem że można takie paletki komponować z kwadratów i kółek, na pewno już od trzech kolorów. Tylko chodzi mi jakie są mniej więcej ceny i czy opłaca się skompletować od razu więcej cieni???

kiedyś widziałam na allegro, ale było to dosc dawno temu. jeśłi mieszkasz w większym mieście mozesz sie wybrac do jakiegos centrum z reguł mają stoisiska. cena kasetki 3-cieniowej ok 70 zł. im więcej bierzesz tym taniej