Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joemarks

Pani WODNIK - jaka w ŁÓŻKU (21styczeń-21luty)

Polecane posty

Gość joemarks

Jakieś doświadczenia?

Gość panjazabek
chodzi o bara bara?

Gość joemarks
Tak, zdecydownie :) bara bara :D

Gość joemarks
Nikt nie spał z wodniczką?

Nie wierzę, ze są ludzie, którzy myślą, że znak zodiaku ma coś wspólnego z osobowością :D

Tego czy ma to coś wspólnego czy nie - nie wie nikt ;) Tym bardziej, że widzę po znajomych. Ci z tymi samymi znakami zodiaków mają podobne zagrania. ;)

E tam. Jeden wodnik może być odważny w łóżku, drugi nieśmiały. Nie ma, że wszystkie takie same.

Gość SummerI9
bo mają duże ciuliki

Nie spałem z kobietom, która miała okazję pojawić się między ... na świecie, ale miałem okazje takowe poznać. :) To indywidualistki wtapiające się w tłum. ;) ...aż chce się napisać, nie dla psa kiełbasa :P :P :P

No proszę i macie żywy przykład jakie są , może nie w łóżku ale na co dzień :) Kobieta, która prowadzi projekt "diabliczka78" jest tego najlepszym przykładem. :) ...i to na tyle mojej "astofantazjologii" :P Diabliczko :) 🌼 🖐️

... o to jak "Wodniczki" zachowują się NIENORMALNIE mnie nie pytaj autorze topiku. :P ... ale warto wiedzieć, którego dnia przyszła na świat "taka" Diabliczka. :P Może podzieli się tą informacją. Nie chciałbym przegapić tego dnia. :D :D :D 🖐️

Michaił jak przyjedziesz do mnie tego dnia z szampanem, tortem i prezentem:classic_cool: to Ci powiem którego dnia przyszła na świat Diabliczka ;)

Gość wodniczka@
Wodnik Pani Wodnik to kobieta o gorącym temperamencie. Jest wyjątkowo oryginalna i cechuje ją niezależność. Igraszki miłosne są dla niej sprawdzianem jej umiejętności i finezji. Uwielbia gdy ją pieścisz słownie i cieleśnie. Pani Wodnik lubi być w centrum uwagi, uwielbia się kochać z finezją np. w wannie pełnej pachnącej piany. Pani Wodnik uwielbia kochać się godzinami i słyszeć kiedy powtarzasz jej jak bardzo jej pragniesz i jak bardzo ją kochasz. To kochanka wyzwolona, świadoma siebie, swojej kobiecości i seksualności. Bardzo zależy jej na prawdziwym porozumieniu z partnerem. Jest niemal wizjonerką, odgaduje wasze wspólne pragnienia zanim tak naprawdę się one narodzą. Fantastycznie realizuje się na planie fizycznej miłości.

Jaki to ma być szampan, ile świeczek ma przyświecać tort i jaki prezent Cię ucieszy - przez coś takiego trzeba przechodzić :O :P by złożyć forumowe życzenia ;) :D Ja wysiadam na najbliższej stacji. :P :P :P 🖐️

błyśnij trochę swoją inteligencją :p to odnośnie świeczek na torcie:) a co do szampana i prezentu to zdaję się na Twoją wyobraźnię :D mam nadzieję że takową posiadasz :p ;) jeśli napis będzie ''Diabliczka'' to spokojnie możesz wysiąść :p

Nawet nie wspominaj o mojej inteligencji. Lecę na ostatniej zdrowej szarej komórce. :P :D Znaczy się, że ze świeczkami nie będzie problemu. ;) Zresztą zawsze mam zapas na sto lat. :) Oczywiście, że mam wyobraźnię ale w tym wyjątkowym przypadku, wolałbym się ponieść tej "sugerowanej" :D :P

podpowiem Ci troszkę ;) urodziny moje wypadają akurat wtedy gdy jest strasznie zimno, więc wolałabym się przenieść w cieplejsze klimaty a mianowicie...marzy mi się Egipt :D:D więc pewnie już wiesz jaki prezent chciałabym dostać :classic_cool: jak będziesz grzeczny to mogę Cie zabrać ze sobą :D wiem, wiem przesadziłam trochę;) ale czego się nie robi dla grzecznej diabliczki :p

Na przykład zabiera się Ją do Ziemi Świętej. :P W takiej Jerozolimie może być naprawdę "bombowo" . :D Ja i grzeczny 💤 Nawet sobie tego nie wyobrażam :P . Czyli nici z wygrzewania duupy na pustyni. :(

chcesz żeby mnie ktoś wysadził w powietrze 😭 ojjj Ty niedobry :p skoro nie chcesz ze mną ''grzecznie''zabawić się na pustyni ;) :D no cóż Twoja strata :p

Żadne powietrze ;) Faktycznie to był zły pomysł. :( Ale mam trochę czasu by przygotować lepszy prezent. :P Zanim zacznę zgadywać czy to "ten" dzień. :) ...a no moja :( Niestety nic nie poradzę, że niezależnie od klimatu, czy miejsca, w którym się znajduję w powietrzu zawsze wisi to samo :P :P :P

aż się boję pomyśleć co mnie może czekać w tym dniu ;) mam nadzieję że doczekam następnych urodzin :) ''w powietrzu zawsze wisi to samo'' możesz rozwinąć swoją myśl :p

A co tu rozwijać Kobieta, mężczyzna i zaraz się różne rzeczy dzieją. :P Tu się nie ma czego bać. :) Ja chciałem Ci tylko złożyć życzenia, jak przyjdzie czas. :) 🖐️

:) 🖐️ vero. Po tematach widziałem, że musiałaś się pojawić. :) Te pomarańczowe szczurki, aż nie mogły się napiszczeć. Cieszę się, że JESTEŚ, zdrowa i wesoła :) 🖐️