Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joemarks

Pani WODNIK - jaka w ŁÓŻKU (21styczeń-21luty)

Polecane posty

Musiałem to przeoczyć :( Cóż - nie przegrywam jak kiedyś... Zupełnie zadowala mnie literatura stron pierwszych. :) Tak, tak vero to jest to co lubię, by nie powiedzieć kocham. :) Dziękuję :) 🖐️

:):):) miłego wieczoru Nowy :) 👄 🖐️ już nie burcz i nie chwal się dokumentnym wygrywem :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Diabliczko, dla Ciebie również :)

Czyli jakie są Wodniki w łóżku? hmm nie będę się chwalić :p więc przemilczę :) Vera dziękuje i nawzajem :)

To co? Mam warczeć ? Przecież to tylko krok, bym gonił za piłką i robił siad na skinienie ręki. :P Brzydzę się wygrywem, chociaż nie zostało to jak do tej pory zadokumentowane. :P Trzymaj się vero :) 🖐️ Nudne to forum byłoby bez Ciebie 🌼

Gość kalina 1
ja jaka w łożku dobry temat ! drodzy panowie o takiej kobiecie jak ja męzyczyzni marzą po nocach ,marzenia panów nic nie kosztują przecierz każdy może marzyć nie zabraniam ja Pani Królewska wodnik piękność ale mogą tylko po marzyć ! to prawda uwielbiam kąpiele i przyrodę i kocham swoją rodzinę ponad wszystko ! ale najbardziej kocham tego kto mię Stworzył choć mu się sprzeciwiam nieraz On pragnie mojego Szczęścia ! Rozumiem go , chcę dla mię dobra ale zawsze wychodzi na odwrót , wybaczą panowie muszę się ja Pani Królewska Wodnik upiększyć ! jestem za spana W Zimę śpię dłużej idę spać bo mam wolne ! a rodzina jak zwykle oglada wiadomosci o posłach ! dla pani wodnik to nie do zniesienia ! wolę iść spać u mię leje . To prawda jestem kobietą fascynującą lubię sie przyjaznić nie toleruję obłudy ,przechwalania sie i kłamstw ! działa mi to na nerwy ! pani królewskiej wodnik idę spać dobranoc !