Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malijkaona

Jego byla- rozpad mojego zwiazku

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa
ma doła bo mysli o byłej ma doła bo moze chciałby stworzyc nowy zwizek a nie jest w stanie sie zaangazowac bo czuje cos do byłej.. owszem moze czuc sympatie do ciebie nic wiecej:O watpie zebys wyciagneła wnioski z tego co ci radziłysmy..lepiej sie przekonasz na własnej skórze

Gość malijkaona
najgorsze jest ze nawet teraz czkema ze do mnie napisze. podswiadomie mimo tego ze wmawiam sobie zebym przestala sie tym przejmowac nie potrafie. Jestem zla na siebie, bo moze gdybym zzachowywala sie inaczej on by zakochal sie we mnie;( Przecie zna poczatku bylo idealnie, wiec musialo cos mu nie pasowac we mnie skoro sie wycofuje z relacji ze mna.

Gość volga_jasnowidzaaa
z toba jest wszystko ok ja tez tak o sobie mysląłam daj sobie spokoj tylkow kompleksy sie wpedzasz uciekaj od wampira energetycznego;) i przestan sie uzalac nad soba

Gość malijkaona
mimo tego ze nie pisze z nim ani on ze mna mam nadzieje ze sie odezwie zrozumie, myslicie ze w ogole moge sie ludzic, czy tylko prosze sie o wieksze cierpienie

Gość malijka ona
Zostawil mnie. Podjal decyzje przede mna a ja jestem zalamana;(;( Przeciez tak mu zalezalo wiec jak to mozliwe, myslicie ze jestszansa z zateskni za mna?