Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna jest tuż tuż

Coneco flash czy espiro magic? Doradźcie mamusie

Polecane posty

Gość No ja niestety
Jeden i 2 odradzam tzn Mialam coneco beznadzieja ! 0 amortyzacji dziecko cale telepie w tym wozku nienadaje sie na zwir chodzniki nierowne piasek i na zime niestety Nie odpradzam Co do 2 to na wiosne ale sucha i lato moze byc Ok kolezanka ma taki niestety zima nim nue wyjedzie kulka sie slizgaja nie da sie jechac musi pchac z calej sily

No na zime sie nie nadaje bo ma male koleczka ale zaden z malymi kolkami na sniegi sie nie nadaje :-( ja mam espiro magic i jestem zadowolona a zima sanki :-P

Gość ale kala
a ja mam taki sam coneko jest tani i myslalm ze beznadziejny... Ale jest bardzo dobrt:) polecam, lzejszy przede wszystkim, telepie pewnie jak w kazdym wozku, jezdzilam nim po sniegu i innych powierzchniach i bylo ok. Poza tym mozna dziecko polozyc calkiem plasko, fajna budka jest i duzy koszyk;)

Gość ---------------------------
upup

Gość CONECCCCCO
Ja mam coneco flash i powiem Ci, że to jest beznadziejny wózek, u mnie np. odpadaja kółka, pasy bezpieczeństwa byłe za małe, musiałam je wymienić sama, bo dziecko w kurtce nie szło zapiąć, mimio że dziecko było malutkie.