Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaa222222

O co mu chodzi?wytłumaczy mi ktoś?

Polecane posty

Gość Aniaaaaa222222

Sytuacja wygląda tak. spotykam się od pewnego czasu z pewnym facetem. On ma dziewczynę . Na poczatku bybył to czysty romans nawet nie liczyłam ,że sie rozstaną. zaczęliśmy ze sobą pisać i rozmawiać w listopadzie, raz sie spotkaliśmy na weekend.potem on zaczął mi opowiadać ,że ma zamiar się z nią rozstać bo się nie dogaduja itd. chciałabym z nim być więc zrobił mi tym jakąś nadzieje. Teraz tak się porobiło ,że wszytsko się wydało bo jego dziewczyna przeczytała nasze smsmy w których pisaliśmy o seksie.On jej zaprzecza dalej ,ze nic między nami nie było itd ,ale ona nie wierzy. wczoraj mi powiedział ,że z nią zerwał definitywnie i powiedział , że może nam się ułoży. a dzisiaj znowu się dowieduje ,ż eona do niego przyjdzie i on chce się ze mną spotykać ,ale będziemy się dalej ukrywać.. Jeszcze gorzej ,że ja znam ta jego dziewczynę i często się widzimy w przelocie ,ale jednak. No i co ja mam zrobić? zerwać tą znajomość z nim? o co mu wogóle chodzi niby mi mówi ,że z nia zerwał ,a potem się z nią widuje i kobinuje jak się bedziemy ukrywać ( czyli spotkania nie u mnie tylko w hotelu itd)

Gość Aniaaaaa222222
i po co on mi wogóle opowiada takie rzeczy ,że chce z nią zerwać? po co snuje jakieś plany ,że może bedziemy niedługo razem ,że mnie odwiedzi u mnie w domu itd?przecież akceptowałam to ,że był to romans ,a tylko jakąś nadzieje mi zrobil

Gość thr
ty glupia szmato! nie buduje się szczęścia na cudzym nie szczęściu!

Gość juz nie czarnulka
daj sobie spokoj nie rozumiem taklich lasek jak Ty po co sie pchasz jak wiesz ze ma panne.. a jak bys Ty byla w zwiazku i taka jak Ty by Ci sie wpierdo... to co?? Tobie mydli oczy a z nia dalej bedzie.. a Ty jestes tylko na sex.. zreszta nawet jak by zerwal z tamta i byl z Toba to po jakims czasie napewno bys miala mysli ze teraz Tobie robi rogi tak jak teraz z Toba tamtej pannie ten typ tak ma.. nie rozumiem Cie

Gość Aniaaaaa222222
no tak ,ale jakie to było ich szczęście skoro on ją ze mną zdradzał?

Gość Aniaaaaa222222
ja się nie chciałam wpieprzać w ten zwiazek poprostu miał to być romans i tyle nie wnikałam nawet czy ma dziewczyne.. potem z czasem się w nim troche zadurzyłam nie wiedziałam ,że tak bedzie miała to być zabawa tylko. potem zaczał mi sie zwierzac jak mu sie z dziewczyna układa. a potem stwierdził ,że z nią zrywa i mysle ,że miał taki zamiar naprawde ,ale ona go oczywiscie blagała na kolanach żeby wrocił i znowu zmienił zdanie... wogóle to nie wiem jak można tak nie mieć honoru i prosić faceta żeby wrócił

Gość juz nie czarnulka
to juz jego sprawa jakie szczescie nie Twoje.. Ty w tym ukladzie robisz za panne do bzykania i koło zapasowe. skoro Ci to odpowiada to ciagnij to dalej.. ale zeby kiedys sie karty nie odwrocily i to Ty nie byla na miejscu tej zdradzanej panny..

Gość juz nie czarnulka
"wogóle to nie wiem jak można tak nie mieć honoru i prosić faceta żeby wrócił" no wiesz co.. a jak mozna tak nie miec honoru jak Ty i rozpierda... cudzy zwiazek.

Gość bosanoga
"wogóle to nie wiem jak można tak nie mieć honoru" powiedziała kochanka:O

No jak o co chodzi? Ty jesteś dla niego gumową lalą i mówi Ci co mówi, żebyś mu się nie wysunęła spod spoconego, dyszącego ciała. Pewnie myśli, że oczekujesz od niego takich deklaracji, żeby rozkładać nogi. A z tamtą jest i to jest jego dziewczyna. Ty jesteś zbędnym puzzlem w tej układance a on to słaby, kłamliwy siurek.

Gość Aniaaaaa222222
jestem kochanką ,ale jakby facet ze mną zerwał to bym go nie błagała żeby do mnie wrócił na tyle honoru mam..jakby mnie zdradziła też bym odeszła ,a nie dała się oszukiwać jak ona. Mnie ta rola kochanki odpowiadała do czasu kiedy zaczynał opowiadać że chciałby być ze mną i może coś będzie z tego.. trochę się zauroczyłam w nim . Ale chyba faktycznie związek z nim byłby bez sensu bo jeśli ją zdradza ze mną ( i to nie tylko ze mną ją zdradził) to..

Gość olcia_dab
Ania... skąd możesz wiedziec ze to Ona go prosiła na kolanach a nie On ją ?! wiec jak dla mnie to On jest dla mnie kawał gnoja i tyle... ja bym się na Twoim miejscu dalej w ten chory układ nie pakowała.

Gość Aniaaaaa222222
wiem bo z nią rozmawiałam dzwoniła do mnie.. i mi mówiła ,że ona będzie o niego walczyć i takie tam. Głupia jest i tyle

Gość olcia_dab
hmmm... wiesz Tobie akurat prawdy nie musiała mówić a to ze chce o niego walczyc to raczej Ja rozumiem, w koncu jakis czas byli ze soba i Ona go Kocha !! a też druga strona medalu jest taka że nie wiesz co On jej nagadał....?!

Gość Aniaaaaa222222
faktycznie może lepiej to zakonczyć.. bo się w nim jeszcze zakocham zupełnie i dopiero będzie. ale wiem ,że jak nie ze mna to z inną ją będzie zdradzał . najlepiej by było jakby nie było mowy o tym ,że on chce się ze mn wiązać ,a z nią zerwać tylko żeby było po staremu czyli bez zobowiązań. wtedy ja bym sobie nie robiła nadziei ,ona może by się o tym nie dowiedziała i było by ok. Bo ja chciałam żeby właśnie tak było. Bez zobowiązan zebyśmy sie spotykali

Gość Aniaaaaa222222
on jej nagadał ,że jej sie to zdawało ,że wcale nie pisaliśmy takich smsów itd. wszystkiego się wypierał . ale ona i tak swoje wie bo je przeczytała i sprawdziła ,że to mój nr. ja też mam udawac ,że o niczym nie wiem chociaż wiem ,że ona swoje już wie. Teraz on mi powiedział ,ze to musi przycichnąć ,ale do mnie przyjedzie w ten weekend tylko nie możemy pisać smsów tylko na gg się kontaktowac.. wiec niby z nią zerwał ,a dalej chce to ukrywać

Gość olcia_dab
wg mnie zakończyć to całkowicie bo faktycznie się zaangażujesz i wtedy lipa... wiec znajdź sobie innego normalnego faceta.

Gość Aniaaaaa222222
on jest już z nią 6 lat więc wiadomo ,że cięzko mu zerwać. ale w sumie współczuje jej bo on już ją zdradzał nie tylko ze mną z innymi dziewczynami też.a ona ciagle daje sobie mydlić oczy i o niego walczy i się go kurczowo trzyma. Najgorsze ,że ja czuje ,że on nie wie do konca czego chce. raz do mnie dzowni ząłamany ,że z nią zerwał ,a na drugi dzień mówi mi ,że przyjedzie tylko musimy się ukrywać

Gość olcia_dab
no to faktycznie dziwny z niego facet kawał gnoja i tyle! a Ty lepiej sobie daj spokój bo będziesz Jego kolejna zdobyczą... a tak ogólnie to po ile macie lat?

Gość Aniaaaaa222222
ja mam 22 on 25

Gość olcia_dab
dziewczyno naprawdę daj sobie spokój z nim. Masz full życia przed sobą i full milości wiec odpuść Go sobie...

Gość Aniaaaaa222222
czasem mam wrażenie ,że on nie wie sam czy chce być z nią czy nie itd. bo czasem dzwoni do mnie załamany ,że z nimi to koniec, a za jakiś czas jest w świetnym humorze i opowiada ,że się z nią bedzie widzieć wieczorem więc żebym wtedy nie pisała

Gość Aniaaaaa222222
masz racje bo przysżłości to ja z nim nie widze nawet gdyby sie ze mna zwiazał.. bałabym sie ,że bedzie mnie tak oszukiwał jak ją ,a to mozliwe bo ten typ tak ma..

Gość olcia_dab
z tego co opisujesz to dla mnie to jakis dzieciak i naprawde nie wie czego chce...

Gość zgaga....
trzeba bylo nie brac sie za cudzegi faceta to bys nie musiala na forum sie pytac o nic. i facetow i kobiet to dotyczy najpierw rozpieprzacie komus zwiazek a potem wypisujecie tu blagania o pomoc w ratowaniu wlasnej dupy i najlepiej jeszcze usprawiedliwienia waszych dzialan zal!!!

Gość olcia_dab
zgaga.... zgadzam się z Tobą ale takich przypadków jest coraz więcej.... ale z drugiej strony facet też jest winny... ;/