Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secret006

Mam 15 lat, i juz mam cellulit i rozstepy - POMOCY !

Polecane posty

Gość secret006

Cześć :)) mam takie pytanie...zazwyczaj dziewczyny z moim wieku nie maja cellulitu ani rozstepow...w gronie moich przyjaciol kazda dziewczyna ma ladna sylwetke, nie ma celulitu ani rozstepow ...o krostach na ciele juz nie mowiac !!!!!! A ja mam wszystkie te objawy, za pol roku wakacje i nie wiem co zrobic zeby za pol roku nie wstydzic sie pojsc z nimi np. na plaże ? ide na diete ...kupilam sobie kremy i mydlo siarkowe na krosty ..aczkolwiek slyszalam ze te rzeczy nic nie daja ...POMOCY !

Gość bigbfvtdykj
jeśli chodzi o twuj wiek i to co masz to sie nieprzejmuj!! ja mam 16 od roku mam rozstempy !! i tez nic znajdc niemoge ale jedna rada na rozstępy!! fioletowe lub czerwonawe to są świeżo utwożone!! a wiec kup tłusty balsam i codziennie kolistymi ruchami wcieraz dosc dużą dawke w miejsca gdzie one (efekty niebeda natychmiastwoe ale napewno nowe rozstempy bedą dużo łagodniejsze lub wogule praktycznie niewidoczne) są bo na te co są białe to już tylko laserek!!

Gość bigbfvtdykj
(plis o pomoc przy "cukierki i inne takie - jak z nimi skończyć" plis)

nie martw się, ja miałam pierwsze jak miałam 14 lat. jakoś to opanowałam. dobry krem i wiczenia zdziałają cuda

Gość wlasnie nie masz racji
w tym wieku powstaja rozstepy, bo w okresie nastoletnim rosniesz i skora nie nadąża... a cellulit ma kazda, z tym ze nie w takim samym nasileniu...

Gość secret006
Dzieki :) gdybyscie to wy byly moimi przyjaciolkami...to byscie zrozumialy, lecz one bede gadaly ..i chlopacy beda na mnie patrzyli z obrzydzeniem...:(:( bede sie czula jak brzydkie kaczatko ...napewno zadnych sposobow nie znacie ??? moze zeby chociazby zredukowac troszke ? aaa i jeszcze, krosty na plecach i posladkach ? dziekuuuuuje jeszcze raz !

Gość secret006
tak ...wlasnie chce od poniedzialku rozpoczac..tylko nie wiem jeszcze jaka dieta..mam 15 lat i nie chce stosowac czegios typu dieta 600kcal ...jakies pomysly ?

Gość jukrecja
Wiesz co jeśli chodzi o uzyskanie ładnej skóry bez większych skaza potrzebna jest walka na każdej możliwej płaszczyźnie. Słyszałaś może o takim programie stop cellulit? jest dobrze przemyślany - dieta + ćwiczenia+pielęgnacja + dodatkowo dobrze dobrany zabieg . Zobacz sobie więcej informacji na temat cellulitu: http://www.stop-cellulit.com//klientki/

Gość Miziaa
NIe wiem ja mam tak samo 15 lat i nie wiem chociaż nie waże duzo bo schudłam robiami sie jakieś brązowe plamki na brzuchu czy to rosztepy..?

Gość BerenikaPm
Poproś mamę niech zamówi Ci żel Oligo. DX z http://kremynACellulit.pl ja swoją namówiłam, i dziś nie mam cellulitu ;) Jest świetny, po niecałym miesiącu stosowania efekty były już widoczne!