Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna przyszla mama

ubrania w sklepach on line, strony?

Polecane posty

kto moze podac jakies strony gdzie mozna zakupic ubrania, rozek, spiworek, posciel itp dla dziecka? mam termin na maj i musze o tym zaczac myslec, a mam malo czasu na bieganie po sklepach. Z gory dzieki! najlepiej sprawdzone...

www.wypasbobas.pl Nie wszystko mamy na stronie wystawione ale napisz czego ci potrzeba a ja ci wysle zdjecia wszystkiego co mamy a mamy wszystko od A do Z tyle za na stronce jeszcze nie wszystkiego. Przy duzych zakupach gratisy :)

najlpiej odezwij sie na gg, napisz liste rzeczy a ja wysle oferte wszystkiego co mamy :) 4695783

a wysylacie za granice? Nie mieszkam w Polsce. I gdzie sa produkowane ubranka? W Polsce czy gdzies w Chinach? Pytam, bo przy zakupach on line nie widac metek, a to wazne... Nie kupuje chinskich produktow :-) taka mam zasade. ide zwiedzic strone. dzieki.

Mamy tylko polskie, jak narazie mamy body, spiochy, bluzki z krotkim rekawkiem i z dlugim, ale niebawem rozszerzamy oferte, to nam szyje zaklad krawiecki :) wysylamy zagranice :D pisz na gg bo tu zaraz bede sie czepiac pewnie :)

nie mam gg, a niech sie czepiaja, co mnie to. fajne rzeczy macie. Ale body i spiochy w normalnych kolorach tez macie, no nie czrne i nie z mikolajem :-) mowisz, ze zaklad wam szyje, to fajnie.. 100 % bawelna?

100 procent bawełna wszystko ma certyfikaty takze o to sie nie musisz martwic, spiochy mamy jeszcze zielone, koszulki i bluzy czarne i czerwone i body tez, mozemy zrobic ci jakies sobie tylko chcesz, mozemy tez zrobic pak 3 szt bodow gladkich 3 szt spiochow gladkich, jak sobie zyczysz :)

najlepiej napisz mi co bys chciala kupic liste, a ja ci na maila wysle zdjecia i ceny :)

ooo to fajnie, a rozki macie? ja mam tylko problem, bo chociaz jestem w 24 tc to nie wiem czy to chlopak czy dziewczyna :-) tak dba o swoja prywatnosc i nic nie pokazuje, mysle, ze czerwone i jakies kremowe (w takich kolorach tez macie?) ewentualnie i tak by pasowaly.

napisze na twojego e-maila, ok? bo nie chce tutaj podawac.

wyslalam ci e-mail